Kan jeg bøje Nexus 6P?

12

Web-TV: Nexus 6P bøjer hvis du har utrolige kræfter i hænderne. Jeg prøver her, om Nexus 6P virkelig kan bøjes. Resultatet overraskede mig.

Nexus 6P bøjer, hvis du er meget stærk

Lige nu nærmer visningerne sig én million af en video fra YouTube-brugeren JerryRigEverything. Han viser, hvordan hans Nexus 6P bøjer, så let som en kniv glider gennem smeltet smør. Det har ført til en vældig diskussion om hvorvidt telefonen fra Huawei og Google er konstrueret håbløst ringe.

På MereMobil.dk synes vi det lyder lidt vildt, at Nexus 6P tilsyneladende bøjer temmelig let, og derfor satte vi os for at undersøge sagen.

Derfor blev Nexus 6P taget med i studiet, så jeg kunne prøve at bøje den, det bedste jeg har lært. Resultatet overraskede mig en smule. Ja faktisk blev jeg lidt skuffet, for Nexus 6P var slet ikke så blød, som jeg frygtede, og havde set på YouTube.

Uanset hvor mange kræfter jeg lagde i, rokkede telefonen sig ikke ud af stedet. Kun efter gentagende forsøg, hvor jeg lagde alt den power mine hænder og arme kunne præstere i opgaven, kunne rammen bøjes skæv.

Test: Derfor er Nexus 6P en fantastisk telefon

Andre rundt på nettet har også prøvet at udsætte deres Nexus 6P for belastning. Et eksempel er Max Lee, ligeledes på YouTube, der i et hjemmelavet forsøg udsætter telefonen for et tryk på 40 kilo, som den klarer uden problemer.

Jeg er overbevist om, at enhver telefon kan tage skade, ved at blive udsat for overbelastning, men efter min egen Nexus bøje-test kan jeg slå fast, at telefonen er utrolig stærk, og den bøjer i hvert fald ikke “bare” af sig selv.

Overvejer du at købe Nexus 6P, men er bekymret for holdbarheden, så tag det helt roligt. Huawei har lavet en virkelig stabil konstruktion. JerryRigEverything må virkelig have enorme kræfter, eller også har han fået en mandagsmodel, som bestemt ikke burde have forladt fabrikken.

Web-TV: De første indtryk af Nexus 6P

Mere til historien

Både iPhone og Samsung har prøvet at være gennem en #bendgate, og det er altid vanskeligt at afgøre, om tests af holdbarheder er valide, eller hvorvidt de er konstruerede. Ingen tvivl om, at den første der viste en bøjet iPhone, har fået en meget høj viral indtjening på YouTube.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer