HTC’s kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

0

Specifikationerne på de kommende Nexus-telefoner er tidligere lækket, men nu bekræftes disse af benchmark-siderne AnTuTu og Geekbench.

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering
Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Det har længe været ventet, at HTC igen vil stå bag hardwaren på mindst én kommende Nexus-telefon, men formentligt to. Der har i hvert fald været rygter om både en Marlin og en Sailfish.

 – Nyeste rygter om den næste Nexus fra Google

Nu er modellen, der pt. kendes under navnet Nexus Sailfish, også spottet på benchmark-siderne AnTuTu og Geekbench, skriver hjemmesiden PhoneArena.com.

Nexus Sailfish kommer angiveligt med en 5 tommer AMOLED-skærm (1920 x 1080 pixels), Snapdragon 820 processor, 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, 13 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera, 2.770 mAh batteri, fingeraftrykslæser og Android 7.0 Nougat fra salgsæsken.

I multi-core scoren på Geekbench får Sailfish 5355, hvilket betyder den yder nogenlunde som LG G5.

 – HTC Nexus er blevet benchmarket

Prisen på Nexus Sailfish og Nexus Marlin er endnu ukendt. Hverken HTC eller Google har kommenteret på de mange lækkede oplysninger.

Mere til historien

HTC har længe været ramt af krise og det er spændende om produktionen af den/de næste Nexus-modeller kan ændre på dette. Sikkert er det i hvert fald, at der i løbet af sommeren endnu engang har været rokeret rundt i ledelsen på verdensplan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer