Nyeste rygter om den næste Nexus fra Google

Der har været rygter om nye Nexus smartphones fra Google og HTC. Nu er der lækket 3D-rendering af de kommende smartphones.

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Det er sommer, og det betyder tilsyneladende Google Nexus rygter. Vi har set nyheder om specifikationer og funktioner, men designet har ladet ventet på sig. Vi ved der kommer to telefoner på 5 og 5,5 tommer i hver deres prisgruppe og med forskellige specifikationer.

Nu er der også lækket 3D-tegninger som viser det overordnede design, af de to smartphones. I modsætningen til Nexus 5X og 6P, som har hvert deres design, siger rygterne, at begge 2016 modeller vil få næsten ens design, med 3D-renderingen som rettesnor.

Normalt vil Nexus modellerne have et logo fra producenten, for eksempel HTC, men denne gang vil der formentlig ikke være noget logo. Ifølge Android Police’s kilder. Android Police, som har fået disse 3D-renderinger, spekulerer i, om der vil komme et “G” Google logo, men hælder dog til at det ikke kommer.

Alu og flere farver

De nye Nexus modeller kommer i aluminiumskrop, mens den skinnende øverste tredjedel af bagsiden enten er af glas eller plastik. På bagsiden er der ved siden af kameraet også en række huller, men kilderne melder ikke om nogle informationer, og det kan være alt fra ekstra mikrofon til laser autofokus, eller noget helt tredje. Under kameraet er der også en fingerskanner lige som på de nuværende Nexus modeller.

Android Police’s kilder siger også, at modellerne vil komme i flere farvevariationer. Selvfølgelig både hvid og sort, men at blå og sølvfarvede bagsider skulle blive tilvalgsmuligheder.

Mere til historien

Google CEO Sundar Pichai har tidligere sagt, at Google gerne vil have mere kontrol over det fysiske design, og har tidligere udtalt “lav mig en iPhone”. Hvad der præcis menes med det kan man gisne om. Android styresystemet har større succes end iOS set på markedsandele.


Avatar

Om Tommy Lindegaard

Tommy har i flere år arbejdet med Telia, TDC, HTC, Samsung og Nokia, men er i dag gået selvstændig. Han kan dog ikke helt slippe branchen, så fritiden bliver brugt til at skrive nyheder. Til dagligt er det primært Android smartphones og iPads, der bliver brugt, men Tommy elsker at skifte mellem enheder og andre IT gadgets.