Nyeste rygter om den næste Nexus fra Google

Der har været rygter om nye Nexus smartphones fra Google og HTC. Nu er der lækket 3D-rendering af de kommende smartphones.

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Det er sommer, og det betyder tilsyneladende Google Nexus rygter. Vi har set nyheder om specifikationer og funktioner, men designet har ladet ventet på sig. Vi ved der kommer to telefoner på 5 og 5,5 tommer i hver deres prisgruppe og med forskellige specifikationer.

Nu er der også lækket 3D-tegninger som viser det overordnede design, af de to smartphones. I modsætningen til Nexus 5X og 6P, som har hvert deres design, siger rygterne, at begge 2016 modeller vil få næsten ens design, med 3D-renderingen som rettesnor.

Normalt vil Nexus modellerne have et logo fra producenten, for eksempel HTC, men denne gang vil der formentlig ikke være noget logo. Ifølge Android Police's kilder. Android Police, som har fået disse 3D-renderinger, spekulerer i, om der vil komme et "G" Google logo, men hælder dog til at det ikke kommer.

Alu og flere farver

De nye Nexus modeller kommer i aluminiumskrop, mens den skinnende øverste tredjedel af bagsiden enten er af glas eller plastik. På bagsiden er der ved siden af kameraet også en række huller, men kilderne melder ikke om nogle informationer, og det kan være alt fra ekstra mikrofon til laser autofokus, eller noget helt tredje. Under kameraet er der også en fingerskanner lige som på de nuværende Nexus modeller.

Android Police's kilder siger også, at modellerne vil komme i flere farvevariationer. Selvfølgelig både hvid og sort, men at blå og sølvfarvede bagsider skulle blive tilvalgsmuligheder.

Mere til historien

Google CEO Sundar Pichai har tidligere sagt, at Google gerne vil have mere kontrol over det fysiske design, og har tidligere udtalt "lav mig en iPhone". Hvad der præcis menes med det kan man gisne om. Android styresystemet har større succes end iOS set på markedsandele.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram