Nyeste rygter om den næste Nexus fra Google

Der har været rygter om nye Nexus smartphones fra Google og HTC. Nu er der lækket 3D-rendering af de kommende smartphones.

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Google Nexus 2016 model produceret af HTC. 3D rendering

Det er sommer, og det betyder tilsyneladende Google Nexus rygter. Vi har set nyheder om specifikationer og funktioner, men designet har ladet ventet på sig. Vi ved der kommer to telefoner på 5 og 5,5 tommer i hver deres prisgruppe og med forskellige specifikationer.

Nu er der også lækket 3D-tegninger som viser det overordnede design, af de to smartphones. I modsætningen til Nexus 5X og 6P, som har hvert deres design, siger rygterne, at begge 2016 modeller vil få næsten ens design, med 3D-renderingen som rettesnor.

Normalt vil Nexus modellerne have et logo fra producenten, for eksempel HTC, men denne gang vil der formentlig ikke være noget logo. Ifølge Android Police’s kilder. Android Police, som har fået disse 3D-renderinger, spekulerer i, om der vil komme et “G” Google logo, men hælder dog til at det ikke kommer.

Alu og flere farver

De nye Nexus modeller kommer i aluminiumskrop, mens den skinnende øverste tredjedel af bagsiden enten er af glas eller plastik. På bagsiden er der ved siden af kameraet også en række huller, men kilderne melder ikke om nogle informationer, og det kan være alt fra ekstra mikrofon til laser autofokus, eller noget helt tredje. Under kameraet er der også en fingerskanner lige som på de nuværende Nexus modeller.

Android Police’s kilder siger også, at modellerne vil komme i flere farvevariationer. Selvfølgelig både hvid og sort, men at blå og sølvfarvede bagsider skulle blive tilvalgsmuligheder.

Mere til historien

Google CEO Sundar Pichai har tidligere sagt, at Google gerne vil have mere kontrol over det fysiske design, og har tidligere udtalt “lav mig en iPhone”. Hvad der præcis menes med det kan man gisne om. Android styresystemet har større succes end iOS set på markedsandele.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram