HTC rokerer igen – Peter Chou er ude

3

Medgrundlægger af HTC, Peter Chou, har forladt topposten. Peter Frølund flyttes til HTC Vive og tidligere Microsoft-mand Greig Williams sættes ind i UK.

HTC

Endnu engang flytter HTC rundt på ledende poster. Det sker i en tid hvor HTC fortsat laver produkter, der tages vel imod hos anmelderne, men som forbrugerne stadig ikke udviser særlig stor lyst til at købe.

Senest er Greig Williams, tidligere Vice President i Microsoft, blevet udnævnt til Vice President for salget i Europa hos HTC. Greig Williams kommer til at arbejde med forretningsudviklingen og salgsstrategien. Desuden vil han skulle lede Storbritannien på daglig basis, skriver Mobile Today med kilde i HTC.

Danske Peter Frølund, der tidligere har haft ansvaret for Storbritannien, får nu en position hos HTC’s virtual reality-brand Vive, hvor han skal stå for salget i Europa. Peter Frølund forlod i maj 2015 ledelsen af det nordiske marked hvor han blev erstattet af Jan Costa Thiele.

Fotoduel: HTC 10 mod Samsung Galaxy S7

I Taiwan er der også sket omstruktureringer. Peter Chou, der var medgrundlægger af HTC, har trukket sig tilbage. Han forsætter på sidelinjen som rådgiver, så firmaet stadig kan trække på hans viden. Som ofte med rådgiver- og konsulentposter bliver de relativt hurtigt gjort overflødige.

I marts 2015 blev Peter Chou udskiftet på CEO-posten med den anden grundlægger Cher Wang. I stedet skulle han arbejde med ”strategic new role leading future product innovation”. Ved omstruktureringen var Cher Wang ikke i tvivl om hendes kompetencer.

– ”Jeg kender firmaet, de ansatte og jeg har visionen. Jeg mener, jeg er den bedste kandidat. Det var mit forslag,” sagde Cher Wang i et interview med Bloomberg.

Disse HTC-telefoner får Android 7.0

Mere til historien

HTC’s seneste topprodukt, HTC 10, har fået gode anmeldelser, også her på MereMobil.dk. Alligevel halter salget. Ganske som det har været tilfældet med de andre nyere topprodukter.

TEST: Stor anmeldelse af HTC 10
HTC regnskab: Fire kvartaler med tab

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer