HTC regnskab: Fire kvartaler i træk med tab

HTC har netop offentliggjort deres regnskab for årets første kvartal og her ses et markant fald på hele 64 procent i forhold til samme tid sidste år.

HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

HTC 10 (Foto: MereMobil.dk)

HTC har for kort tid siden lanceret deres nye topmodel, HTC 10, hvor de har taget navnet ”One” væk. Om det kan være med til at vende ”skuden” for mobilproducenten er endnu uvist.

Sikkert er det dog, at der er langt ud af den krise, som HTC har befundet sig i de seneste år. Det vidner det netop offentliggjorte kvartalsregnskab også om, som viser et fald på hele 64 procent i forhold til første kvartal sidste år. I årets første kvartal har HTC tabt hele 148 millioner dollars, hvilket svarer til omkring 967 millioner danske kroner. Det skriver Androidcentral.com.

HTC på vej med to Nexus-telefoner

HTC har i årets første tre måneder kun haft en indtægt på cirka 3 milliarder kroner, hvilket er et fald fra 8,3 milliarder kroner sidste år. Og det betyder, at HTC har haft fire kvartaler i træk med tab.

Oversigt over HTC's seneste kvartalsregnskaber

Oversigt over HTC’s seneste kvartalsregnskaber

Salget af den nye topmodel HTC 10 er ikke med i det seneste regnskab, så det bliver spændende at se om det nuværende kvartal bliver bedre indtægtsmæssigt.

3 ting jeg elsker og hader ved HTC 10

Foruden HTC 10 så har HTC også sat deres, indtil videre meget populære, virtual reality-hedaset til salg i dette kvartal.

Mere til historien

Du kan læse anmeldelsen af HTC 10 på MereMobil.dk, og vi kan godt røbe allerede nu, at det er en telefon vi kan anbefale.

Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Apples tjenester vækster – mens salget af iPhones falder

I det seneste kvartalsregnskab har det været de digitale tjenester, som har hjulpet Apple, da omsætningen for iPhones.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
Apple sprøjter iPhones ud

Flagskibet iPhone trækker Apples regnskab fremad. Forsyningskæderne har løsnet sig.

(mere…)
Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram