HTC på vej med to Nexus-telefoner

1

RYGTE: HTC har tidligere produceret Nexus-enheder, og det ser ud til, at de skal producere kommende Nexus-telefoner.

Nexus Logo
Nexus Logo

Google plejer vanen tro, at sende nye Nexus-telefoner på markedet i efteråret, når der frigives en ny stor Android-version. Dette forventes også, at være tilfældet i år.

Sidste år var det henholdsvis LG og Huawei, som stod bag de to Nexus-modeller, men i år forlyder det at HTC vil være producenten bag telefonerne. HTC har også tidligere produceret enheder for Google.

 – HTC på vej med ny Nexus-telefon

Netop nu florerer der rygter om Nexus-smartphones der arbejdes på under dæknavnene S1 (Sailfish) og M1 (Marlin). Google har en tradition for, at Nexus-produkternes dæknavne er efter fisk. Tidligere navne de har brugt har været er Angler (Nexus 6P), Bullhead (Nexus 5X), Shamu (Nexus 6) og Hammerhead (Nexus 5).

Det er heller ikke første gang, at der er rygter om HTC vil blive dette års producent af Nexus-telefonerne. Og en af de, som mener HTC vil producere de næste Nexus-telefoner er Twitter-brugeren EvLeaks. Det skriver AndroidPolice.com.

De kommende Nexus-telefoner ventes at komme med Android N, der netop nu er i betaversion, fra salgsæsken.

 – TEST: HTC 10 – en succes med enkelte svipsere

Oplysningerne er dog hverken be- eller afkræftet af hverken HTC eller Google, det er derfor vigtigt at huske, at det på nuværende tidspunkt kun er rygter og spekulationer.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der kommer nyt i sagen.

Mere til historien

Vi har også tidligere haft skrevet, at der gik rygter om Google selv ville stå for produktionen af deres næste Nexus-produkter, men det modsiger de nyeste rygter altså. Dermed må tiden vise om Google, eller en anden producent, står for hardwaren på de næste Nexus-enheder. Google producerer selv deres Pixel-tablets og laptops.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer