HTC på vej med to Nexus-telefoner

RYGTE: HTC har tidligere produceret Nexus-enheder, og det ser ud til, at de skal producere kommende Nexus-telefoner.

Nexus Logo

Nexus Logo

Google plejer vanen tro, at sende nye Nexus-telefoner på markedet i efteråret, når der frigives en ny stor Android-version. Dette forventes også, at være tilfældet i år.

Sidste år var det henholdsvis LG og Huawei, som stod bag de to Nexus-modeller, men i år forlyder det at HTC vil være producenten bag telefonerne. HTC har også tidligere produceret enheder for Google.

 - HTC på vej med ny Nexus-telefon

Netop nu florerer der rygter om Nexus-smartphones der arbejdes på under dæknavnene S1 (Sailfish) og M1 (Marlin). Google har en tradition for, at Nexus-produkternes dæknavne er efter fisk. Tidligere navne de har brugt har været er Angler (Nexus 6P), Bullhead (Nexus 5X), Shamu (Nexus 6) og Hammerhead (Nexus 5).

Det er heller ikke første gang, at der er rygter om HTC vil blive dette års producent af Nexus-telefonerne. Og en af de, som mener HTC vil producere de næste Nexus-telefoner er Twitter-brugeren EvLeaks. Det skriver AndroidPolice.com.

De kommende Nexus-telefoner ventes at komme med Android N, der netop nu er i betaversion, fra salgsæsken.

 - TEST: HTC 10 - en succes med enkelte svipsere

Oplysningerne er dog hverken be- eller afkræftet af hverken HTC eller Google, det er derfor vigtigt at huske, at det på nuværende tidspunkt kun er rygter og spekulationer.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der kommer nyt i sagen.

Mere til historien

Vi har også tidligere haft skrevet, at der gik rygter om Google selv ville stå for produktionen af deres næste Nexus-produkter, men det modsiger de nyeste rygter altså. Dermed må tiden vise om Google, eller en anden producent, står for hardwaren på de næste Nexus-enheder. Google producerer selv deres Pixel-tablets og laptops.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram