HTC Nexus er blevet benchmarket

HTC skal efter sigende producere minimum en ny Google Nexus model her til sommer, og en test er nu dukket op, som afslører en smule information.

HTC Marlin Google Nexus model i Geekbench test

HTC Marlin Google Nexus model i Geekbench test

I løbet af foråret har rygterne om Google svirret og både Huawei og HTC ser ud til at være bejlere til at producere en eller flere af de kommende Google Nexus smartphones. Nu kommer der beviser på, at den meget omtalte HTC Marlin eksisterer, om ikke andet så i hvert fald som test enhed.

 – Vil Google selv producere Nexus-telefoner?

Vi kan se, at det er en Qualcom Snapdragon processor med 4 kerner, men man skal formentlig ikke lægge for meget i de 1,6 GHz da den kommende Nexus model formentlig vil få en afløser til Snapdragon 820, som er clocket til 2,15 GHz. Qualcomm vil formentlig komme med en Snapdragon 821 på 2,3 GHz og 823 på 2,5 GHz.

Rygterne har før svirret at HTC Marlin vil få Snapdragon 821, men det kan ikke bekræftes ud fra dette. Det vi dog ved, er at “Marlin” vil få 4 GB ram og naturligvis den nye Android 7.0 Nougat. Marlin går dog også under kaldenavnet “M1”, så der er flere kodeord at lede efter i diverse testprogrammer.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

Hvis Marlin ender som rygterne siger, vil den få 5.5-inch AMOLED skærm med en 1440 x 2560 opløsning. Til at drive den skærm vil således være en Snapdragon 821 og Adreno 530 GPU, samt 3450 mAh batteri og type-C USB port placeret mellem to griller.

På bagsiden bør der være et 12 megapixels kamera og fronten får 8 megapixels, hvis rygterne taler sandt. Det hele skulle offentliggøres til september til en ukendt pris, formentlig i to eller flere udgaver afhængigt af lagerpladsen som pt. siges at være 32 og 128 GB.

Nexus 5X (Foto: Google)

Nexus 5X (Foto: Google)

5X afløser kaldes Sailfish

Sailfish, eller S1, har i følge rygterne 5 tommer skærm med 1080p skærm. Der er endnu ikke kommet nogen test af enheden, men det må næsten være rundt om hjørnet, hvis modellen også skal lanceres til september ligesom storebroren Marlin.

Mere til historien

Året rundt er der rygter om nye smartphones og på MereMobil viderebringer vi de rygter som passer bedst til modeller til det danske marked og rygter fra pålidelige kilder, eller hvor påstandende lyder troværdige.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram