Android N hedder officielt Android Nougat

5

Google har langt om længe afsløret, hvad navnet på den næste store Android-version bliver – mød Android Nougat.

Android N navngives til Android Nougat (Kilde: Google Android)
Android N navngives til Android Nougat (Kilde: Google Android)

Google har nu, efter længere tids venten, navngivet den næste store Android-version. Dette skete blandt andet på den officielle Twitter-profil for Android samt deres SnapChat.

Brugere har kunne komme med deres bud på, hvad de synes den kommende Android-version skulle hedde. Dette har blandt andet kunne følges på Twitter under hashtagget #NameAndroidN.

 – Android N får snart sit rigtige navn

Bortset fra det officielle navn, så er der ikke andre nye oplysninger omkring Android N. Det er dog sikkert, at Android N står for Android Nougat.

Foruden offentliggørelsen af navnet, så er figuren af den nye Android statue, uden for Googles hovedkvarter Googleplex, også offentliggjort.

 – Her er Android N – se alle nyhederne

Nougat er en type konfekture, der er fyldt med enten sukker eller honning. Og ofte også ristede nødder. I Danmark kender vi både nougat og fransk nougat.

Android N, der altså nu hedder Android Nougat, er det 12 ”øgenavn”, som er fundet til de forskellige store Android-versioner. De tidligere versioner er Cupcake (1.5), Donut (1.6), Eclair (2.0), Froyo (Frozen Yougurt – 2.2), Gingerbread (2.3), Honeycomb (3.0), Icecream Sandwich (4.0), Jelly Bean (4.1), KitKat (4.4), Lollipop (5.0). Marshmallow (6.0) og altså nu Nougat. Om det bliver Android 7.0 er endnu ikke oplyst.

 – Kun 1 ud af 10 har Android 6.0 Marshmallow

Det ventes, at Android Nougat vil blive frigivet i løbet af efteråret – formentlig oktober eller november måned.

Hvad synes du om det nye navn?

Mere til historien

Android Honeycomb 3.0 var en version, der særligt var udviklet til tablets. Den blev aldrig nogen stor succes og er heller ikke længere at finde på opgørelserne over de mest udbredte Android-versioner, selvom både Froyo og Gingerbread stadigvæk er synlige.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer