HTC rygtes med Nexus 5X afløser

0

RYGTE: HTC arbejder på en Nexus 5X afløser med arbejdstitlen Sailfish. Allerede nu er der lækkede specifikationer.

Nexus 5X
Nexus 5X

De fleste forventer at der kommer en eller to Nexus afløsere til efteråret. Nu begynder rygtestrømmen så at tikke ind, med informationer om hvem der skal lave dem, og hvilke specifikationer de kommende smartphones kan have. Informationerne kommer fra Android Police, som selv mener, at rygterne er rimelig troværdige, og giver dem en 8er ud af 10 troværdighedspoint. Dog har de kun informationerne fra en kilde og ikke flere, men kilden har en troværdig historik i følge Android Police.

 – HTC på vej med to Nexus-telefoner

Som så ofte, så har Google’s Nexus smartphone fiskenavne, mens de bliver produceret og testet. Afløseren af Nexus 5X hedder Sailfish, kaldet sejlfisk på dansk, og det er en sværdfisk, der kan svømme imponerende 100 km/t. Sagt på en anden måde, den er lille, hurtig og god til at forsvare sig.

Hvis det skal passe i en smartphone’s verden er nedenstående oplysninger meget forventelige. De lækkede specifikationer kan meget vel passe, hvor chipsættets informationer stort set er de eneste uvisse, samt naturligvis enhedens design.

 • 5 tommer 1080p screen, ~440PPI
 • Quad-core 2.0GHz CPU
 • 4 GB  RAM
 • 2.770 mAh batteri
 • 32 GB intern lager
 • 12 megapixels kamera / 8 megapixels frontkamera
 • Fingerprint scanner på bagsiden
 • USB Type-C stik i bunden
 • Højtalere i bunden
 • 3,5 mm jackstik i toppen
 • Bluetooth 4.2

Andre rygter siger, at HTC også skal producere dette års topmodel, som går under navnet Marlin og har en 5,5 tommer skærm og Snapdragon 821 chipsæt. Marlin er også en sværdfisk, dog meget større end sejlfisken.

Huawei’s Sydafrikanske chef har dog tidligere sagt, at de skal lave afløseren til Nexus 6P, så hvad der er op og ned for topmodellen er noget mere uvist. Afløserne bliver formentlig først lanceret i efteråret, så der er god tid til rygter og lækkede informationer til at afklare situationen.

Mere til historien

Nexus 5X blev kaldt “Bullhead” og 6P “Angler”, mens Nexus 5 blev kaldt “Hammerhead”. Nexus 4 var “Mako”, Galaxy Nexus “Tuna”, Nexus S “Herring” og Nexus One “Mahi mahi”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer