Huawei chef starter rygter om ny Nexus enhed

Huawei Nexus 6P blev lanceret i september 2015, og forleden nævnte Huawei's Sydafrikanske chef, at Huawei også i 2016 skal lave en Nexus enhed.

Nexus 6P bøjetest (Foto: MereMobil.dk)

Nexus 6P bøjetest (Foto: MereMobil.dk)

Huawei fik lov til at producere Googles smartphone-topmodel i 2015, Nexus 6P, mens LG skulle lave den mere prisvenlige lillebror, Nexus 5X. Begge telefoner fik flotte anmeldelser, men der er naturligvis mest prestige i, at producere en flagskibsenhed.

 - TEST: Nexus 6P – en absolut fremragende smartphone

I et interview med sydafrikanske Gear Burn røbede chefen for den Sydafrikanske afdelingen af Huawei, Charlene Munilall, at de skal producere en Google Nexus enhed igen i år. Sætningen var lidt en henslængt bemærkning, men det skulle være underligt, hvis ikke det var sandt.

Interviewet blev lavet under en præsentation af de nye P9 enheder i Sydafrika, hvor Nexus enhederne dårlig nok bliver solgt. Derfor kunne sætningen have lille betydning for landet, men sætningen "We’re doing the Nexus again this year, by the way" kan have større betydning i vores mindre nordiske marked.

Ved lanceringen af Nexus 4 og 5 var det ganske få danske butikker, som solgte modellerne, oftest var det kun online eller til virksomheder, men med Nexus 5X og 6P var der en række af de store spillere som deltog i legen.

 - Google sænker prisen på Nexus 5X og Nexus 6P

En sydafrikansk operatør har taget Nexus 6P til sig, men de har kun købt 300 enheder. Til sammenligning solgte Huawei P8 Lite over 300.000 enheder kun i Sydafrika. Og Huawei Sydafrika forventer den nye P9 Lite vil gøre det endnu bedre.

Indtil videre har vi dog ingen rygter eller lækkede billeder af en afløser til Nexus 6P, som vi gav topscoren 6 ud af 6 og en "MereMobil anbefaler" udmærkelse. Vi skal dog nok holde jer opdateret, hvis der kommer informationer hen over sommeren.

Har du haft en Nexus enhed, hvad synes du om dem og at det er Google som bestemmer modifikationerne?

Mere til historien

Mange landes teleselskaber vil gerne have stor kontrol med enhederne og da Google ikke tillader modifikationer af deres Nexus enheder, er der mange lande hvor de slet ikke bliver solgt, eller til meget ufavorable priser.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram