Google Pixel C til salg i Play Store – men ikke i Danmark

2

Den nye high-end tablet fra Google er netop kommet til salg i Play Store, men endnu engang bliver danskerne forbigået med denne nye tablet.

Pixel C - med tastatur
Pixel C – med tastatur

Pixel C skal forsøge at bygge bro mellem den store og dyre Chromebook Pixel og de tidligere referenceenheder, Nexus produkter, som er udviklet i samarbejde med Android producenter.

Lanceringsdatoen for Pixel C har ikke været meldt ud fra Google, men nu er den nye Pixel C altså kommet til salg i Google Play Store.

Pixel C kommer med den nyeste Android-version, Android 6.0 Marshmallow, 10,2 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1800 pixels og 308ppi, 3 GB RAM. Pixel C har en vægt på 517 gram.

Google overrasker: Pixel C – High-end tablet med tastatur

Google har udviklet et tastatur, der magnetisk hæfter sig til Pixel C. For fortsat at være en hybrid, med tastaturet koblet til Pixel C, har Google været innovative med tastaturet.

Nu er Pixel C kommet til salg i Google Play Store, men altså ikke i den danske, så det ser ud til vi bliver forbigået, som tilfældet også var med forgængeren.

De officielle amerikanske priser for produktet er på 499 dollars for versionen med 32 GB hukommelse, mens den store version med 64 GB, vil blive handlet for 599 dollars. Dertil skal man påregne med at smide 149 dollars for tastaturet.

Mere til historien

Til dem der ikke kender Chromebook Pixel, så er det Googles referenceprodukt for deres styresystem ChromeOS, et system til PC’er der vinder mere og mere frem, også herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer