Teleselskab afslører salgsstart for Google Pixel-telefoner

Det australske teleselskab Telstra har afsløret salgsstarten af Google Pixel-telefonerne. Se datoen her.

Android N navngives til Android Nougat (Kilde: Google Android)

Android N navngives til Android Nougat (Kilde: Google Android)

Salgsstarten på de kommende Google Pixel-telefonerne, som altså angiveligt bliver navnet på de nye ”Nexus-”modeller, er blevet afsløret af det australske teleselskab Telstra.

 - Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Og skal man tro teleselskabets oplysninger, så vil i hvert fald en af de to kommende Pixel-telefoner få salgsstart torsdag den 20. oktober, mens det allerede fra tirsdag den 4. oktober er muligt at forudbestille ét eksemplar af Pixel-mobilerne. Det skriver hjemmesiden Ausdroid.

Det ventes også, at Google vil afsløre telefonerne tirsdag den 4. oktober, samt en ny Chromecast med 4K-understøttelse, et Daydream-kompatibelt Virtual Reality-headset og en Google Home-enhed. Disse rygter er dog endnu ikke bekræftet.

På Google Pixel-telefonerne er det angiveligt HTC, som står bag hardware-produktionen af. Det ventes dog ikke, at det bliver synligt da Google ellers har egen-produceret deres Pixel-hardware, som tablets og Chromebook.

 - HTC's kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

Det er ikke første gang, at teleselskaber afslører salgsstart forud før tid.

Mere til historien

Det canadiske teleselskab Telus har i øvrigt også haft afsløret, hvornår Android-opdateringerne ville blive udrullet til Nexus-telefoner – både i forbindelse med Android 6.0 Marshmallow og senest og Android 7.0 Nougat.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram