Teleselskab afslører salgsstart for Google Pixel-telefoner

0

Det australske teleselskab Telstra har afsløret salgsstarten af Google Pixel-telefonerne. Se datoen her.

Android N navngives til Android Nougat (Kilde: Google Android)
Android N navngives til Android Nougat (Kilde: Google Android)

Salgsstarten på de kommende Google Pixel-telefonerne, som altså angiveligt bliver navnet på de nye ”Nexus-”modeller, er blevet afsløret af det australske teleselskab Telstra.

 – Google Nexus skifter navn til Google Pixel

Og skal man tro teleselskabets oplysninger, så vil i hvert fald en af de to kommende Pixel-telefoner få salgsstart torsdag den 20. oktober, mens det allerede fra tirsdag den 4. oktober er muligt at forudbestille ét eksemplar af Pixel-mobilerne. Det skriver hjemmesiden Ausdroid.

Det ventes også, at Google vil afsløre telefonerne tirsdag den 4. oktober, samt en ny Chromecast med 4K-understøttelse, et Daydream-kompatibelt Virtual Reality-headset og en Google Home-enhed. Disse rygter er dog endnu ikke bekræftet.

På Google Pixel-telefonerne er det angiveligt HTC, som står bag hardware-produktionen af. Det ventes dog ikke, at det bliver synligt da Google ellers har egen-produceret deres Pixel-hardware, som tablets og Chromebook.

 – HTC’s kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

Det er ikke første gang, at teleselskaber afslører salgsstart forud før tid.

Mere til historien

Det canadiske teleselskab Telus har i øvrigt også haft afsløret, hvornår Android-opdateringerne ville blive udrullet til Nexus-telefoner – både i forbindelse med Android 6.0 Marshmallow og senest og Android 7.0 Nougat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer