Google Pixel ventes at sælge 4 mio. eksemplarer i år

0

Google Pixel-telefonerne ventes, at sælge op mod 4 millioner eksemplarer i fjerde kvartal.

Google Pixel (Foto: Google)
Google Pixel (Foto: Google)

Googles nye Pixel-telefoner ventes at nå flotte salgstal. Ifølge analysefirmaet Digitimes, så forventes det, at Google sælger mellem 3 og 4 millioner eksemplarer af Pixel-telefonerne inden årets udgang.

 – Google Pixel – et farvel til Nexus

Pixel og Pixel XL bliver umiddelbart kun lanceret på få markeder. Alligevel ser salgstallet ud til at blive fornuftigt. Holder dette stik, bliver der også tale om en fremgang i produktionen hos HTC, som står bag den fysiske fremstilling af Pixel-telefonerne.

HTC nævnes ikke i samarbejdet, hvilket producenterne gjorde under Nexus-brandet. Ifølge Luke Lin, der er chefanalytiker hos Digitimes, så vil det være cirka 40 til 50 procent af HTCs samlede produktion.

Google gik efter Apples iPhone i præsentationen af de nye Pixel-telefoner, men det kræver meget af Pixel og Pixel XL. Skal de nå samme salgstal, som Apple, så skal de sælge markant mere. Digitimes har anslået, at Apple vil sælge omkring 95 millioner eksemplarer af iPhone 7 og iPhone 7 Plus i år (september-december).

 – Google Pixel og Pixel XL kommer ikke til Danmark

Google Pixel og Pixel XL kommer umiddelbart ikke til salg på det danske marked.

Mere til historien

Ifølge DxOMark har de nye Google Pixel-telefoner det mobilkamera, der har klaret sig bedst muligt nogensinde i deres tests. Pixel-telefonerne får en score på 89 i DxOMarks test, mens Sony Xperia X Performance og Samsung Galaxy S7 Edge fik en score på 88.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer