Læserne: Vi vil gerne købe Nokia 3310

Ja tak! Vi køber gerne Nokia 3310, lyder det fra læserne af MereMobil.dk. YouSee er også positive, og betegner 3310 som must-have i butikkerne.

Næsten 63 % vil gerne købe Nokia 3310

En lille uvidenskabelig undersøgelse blandt læserne af MereMobil.dk viser interesse for lavbudget-telefonen Nokia 3310. Ikke bare for at læse om den, men faktisk også for at købe den.

Blandt dem der svarede i undersøgelsen tilkendegav 62,9 procent, at de vil købe en Nokia 3310 (2017-version). 24,6 procent svarede nej, mens 12,5 procent er i tvivl.

Naturligvis er sådan en hurtig online-survey ikke det samme om, at folk rent faktisk vil købe telefonen når den kommer i handlen. Den siger heller ikke noget om, hvad de eventuelt vil bruge 3310’eren til. Her kan det tilføjes, at indhold om Nokia 3310 har stor læserinteresse.

Tallene falder fint i tråd med et interview jeg har lavet med Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee. Han betegnede Nokia 3310 som en must have telefon i forretningen. Det vidner i hvert fald om, at også YouSee, landets største mobiloperatør, også ser et potentiale.

Nokia 3310 er ikke prissat i Danmark endnu, men mon ikke den ender på omkring 500 kroner. Det er i hvert fald mit gæt.

- Nokia 3310 – specifikationerne på den nye model

Ved Mobile World Congress i Barcelona flokkedes gæsterne om Nokias stand, og relanceringen af retrotelefonen fik stor opmærksomhed. Folk stod gerne 10-15 minutter i kø for at prøve telefonen. Der var også interesse for Android-telefonerne, selvom 3310’ern må siges at have været trækplasteret.

I ovenstående indslag kan du høre Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, vurdere kundegruppen for den nye Nokia 3310.

Carphone Warehouse i England tager allerede imod forudbestillinger på Nokia 3310, og her er meldingen at hypen fra Mobile World Congress er reel blandt kunderne, som rent faktisk bestiller telefonen.

Se også vores indslag om Nokias mellemklasse telefoner baseret på Android. Følg linket herunder. Du kan nederst i artiklen også høre HMD Global, der har licensrettighederne til Nokia varemærket, fortælle om de nye telefoner.

- WEB-TV: Derfor er et Nokia comeback realistisk

Interview: Hvad er meningen med 3310?

Mere til historien

I et interview med MereMobil.dk betegner Nokia retrotelefoner som et interessant område, men vil dog ikke spå om hvorvidt flere relanceringer kan være på vej.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram