Læserne: Vi vil gerne købe Nokia 3310

Ja tak! Vi køber gerne Nokia 3310, lyder det fra læserne af MereMobil.dk. YouSee er også positive, og betegner 3310 som must-have i butikkerne.

Næsten 63 % vil gerne købe Nokia 3310

En lille uvidenskabelig undersøgelse blandt læserne af MereMobil.dk viser interesse for lavbudget-telefonen Nokia 3310. Ikke bare for at læse om den, men faktisk også for at købe den.

Blandt dem der svarede i undersøgelsen tilkendegav 62,9 procent, at de vil købe en Nokia 3310 (2017-version). 24,6 procent svarede nej, mens 12,5 procent er i tvivl.

Naturligvis er sådan en hurtig online-survey ikke det samme om, at folk rent faktisk vil købe telefonen når den kommer i handlen. Den siger heller ikke noget om, hvad de eventuelt vil bruge 3310’eren til. Her kan det tilføjes, at indhold om Nokia 3310 har stor læserinteresse.

Tallene falder fint i tråd med et interview jeg har lavet med Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee. Han betegnede Nokia 3310 som en must have telefon i forretningen. Det vidner i hvert fald om, at også YouSee, landets største mobiloperatør, også ser et potentiale.

Nokia 3310 er ikke prissat i Danmark endnu, men mon ikke den ender på omkring 500 kroner. Det er i hvert fald mit gæt.

Nokia 3310 – specifikationerne på den nye model

Ved Mobile World Congress i Barcelona flokkedes gæsterne om Nokias stand, og relanceringen af retrotelefonen fik stor opmærksomhed. Folk stod gerne 10-15 minutter i kø for at prøve telefonen. Der var også interesse for Android-telefonerne, selvom 3310’ern må siges at have været trækplasteret.

I ovenstående indslag kan du høre Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee, vurdere kundegruppen for den nye Nokia 3310.

Carphone Warehouse i England tager allerede imod forudbestillinger på Nokia 3310, og her er meldingen at hypen fra Mobile World Congress er reel blandt kunderne, som rent faktisk bestiller telefonen.

Se også vores indslag om Nokias mellemklasse telefoner baseret på Android. Følg linket herunder. Du kan nederst i artiklen også høre HMD Global, der har licensrettighederne til Nokia varemærket, fortælle om de nye telefoner.

WEB-TV: Derfor er et Nokia comeback realistisk

Interview: Hvad er meningen med 3310?

Mere til historien

I et interview med MereMobil.dk betegner Nokia retrotelefoner som et interessant område, men vil dog ikke spå om hvorvidt flere relanceringer kan være på vej.

Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram