YouSee: Derfor er et Nokia comeback realistisk

WEB-TV: Ren Android og stærke telefoner i mellempris-klassen taler for et succesfuldt Nokia comeback, lyder det fra mobildirektøren i YouSee.

Nokia på Android – 3 stærke sider

  1. Godt design i god kvalitet
  2. Ren udgave af Android systemet
  3. Stærke produkter i mellemklasse-segmentet
Nokia 3 (Foto: Nokia)

Nokia 3 (Foto: Nokia)

Ovenstående punkter kommer fra mobildirektør i YouSee, Kasper Ørtvig, da MereMobil.dk fangede ham ved Mobile World Congress i Barcelona. Vi bad ham vurdere Nokias tilbagekomst på mobilmarkedet.

Opbakning fra teleoperatørerne er afgørende, hvis man som smartphone-producent skal have succes i Danmark. Operatørerne sidder på lidt over halvdelen af mobilsalget, mens resten sælges i det åbne marked – f.eks. Power og andre store elektronikvarehuse, detailbutikker, uafhængige webshops m.fl.

3 ting du skal vide om Nokia og Android-telefoner

Nokia sikrede sig da også, på Mobile World Congress 2017, positive nik fra landets største mobiloperatør.

– ”Det er forfriskende, og vi imødeser det med spænding. Det vi har set indtil videre er nogle rigtigt stærke mellemsegment-produkter,” lyder det fra Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Han fremhæver designet tiltalende. Det samme er den rene udgave af Android systemet, på Nokias telefoner, samt hurtige opdateringer.

– ”Det helt store spørgsmål er Nokias brand og hvordan det vil blive modtaget (af kunder, red.). Det er super spændende. Nokia er stærk på historikken, men Android er nyt. Men Nokia har formået at skabe meget hype i Barcelona. Folk stod i kø i 10-15 minutter for at spille Snake, så man må sige, at de har skabe en masse opmærksomhed,” fortæller Kasper Ørtvig til MereMobil.dk.

Mere om Nokia 3, 5 og 6

YouSee har endnu ikke forhandlet aftalerne med Nokia færdige, men et forsigtigt bud lyder på, at Nokia 5 og Nokia 3310 vil finde vej til YouSee kunderne i Danmark.

Ny Nokia 3310 – succes eller fiasko?

Mere til historien

De øvrige operatører som MereMobil.dk har talt med synes også at Nokias line-up ser spændende ud. Call Me har allerede meldt ud, at de i hvert fald får Nokia 3310 på hylderne.

Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram