Forhandler: Stor interesse for Nokia 3310

1

KORT NYT: Forudbestillingerne på Nokia 3310 går godt, lyder det fra Carphone Warehouse. Hypen er reel, også blandt kunderne.

Nokia 3310 i 2017-versioner (Foto: Nokia)
Nokia 3310 i 2017-versioner (Foto: Nokia)

Nokia 3310 var en af de mest populære og mest solgte telefoner i 00erne. Det er 17 år siden, og der er i sandhed løbet meget vand i åen siden. Men retro-bølgen er begyndt at ramme os, og det symboliserer Nokia 3310 i bedste forstand.

WEB-TV: Ny Nokia 3310 – succes eller fiasko?

Da Nokia 3310 blev lanceret på Mobile World Congress forrige søndag, startede flere butikker, kort tid efter, forudbestilling af telefonen, og engelske Carphone Warehouse har oplevet stor efterspørgelse på Nokia 3310 i 2017 version.

Ikke kun hype

Carphone Warehouse siger, at der har været utrolig stor efterspørgsel på telefonen, til trods for at det er en featurephone, der altså ikke har så mange funktioner. Til gengæld har telefonen meget lang batteritid, med 22 timers taletid og en måneds standby-tid.

– Nokia 3310 (2017) vs. Nokia 3310 (2000)

Carphone Warehouse vil ikke offentliggøre deres forudbestillinger, men siger, at det ikke kun er medie-hype. Der er en reel købe-interesse, og det beviser deres tal.

Research firmaet Captify har lavet en undersøgelse, og antallet af søgninger på Nokia er siden MWC steget med 800 procent.

YouSee tror på Nokias Android-telefoner

Mere til historien

En del europæiske kunder kan ende med at blive skuffet, da Nokia 3310 kun understøtter 2,5G EDGE. En forbindelsesteknologi som er ved at blive udfaset flere steder, også Danmark. I Danmark kan man godt bruge EDGE med TDC, men i USA er teknologien slet ikke i brug længere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer