Forhandler: Stor interesse for Nokia 3310

KORT NYT: Forudbestillingerne på Nokia 3310 går godt, lyder det fra Carphone Warehouse. Hypen er reel, også blandt kunderne.

Nokia 3310 i 2017-versioner (Foto: Nokia)

Nokia 3310 i 2017-versioner (Foto: Nokia)

Nokia 3310 var en af de mest populære og mest solgte telefoner i 00erne. Det er 17 år siden, og der er i sandhed løbet meget vand i åen siden. Men retro-bølgen er begyndt at ramme os, og det symboliserer Nokia 3310 i bedste forstand.

WEB-TV: Ny Nokia 3310 – succes eller fiasko?

Da Nokia 3310 blev lanceret på Mobile World Congress forrige søndag, startede flere butikker, kort tid efter, forudbestilling af telefonen, og engelske Carphone Warehouse har oplevet stor efterspørgelse på Nokia 3310 i 2017 version.

Ikke kun hype

Carphone Warehouse siger, at der har været utrolig stor efterspørgsel på telefonen, til trods for at det er en featurephone, der altså ikke har så mange funktioner. Til gengæld har telefonen meget lang batteritid, med 22 timers taletid og en måneds standby-tid.

– Nokia 3310 (2017) vs. Nokia 3310 (2000)

Carphone Warehouse vil ikke offentliggøre deres forudbestillinger, men siger, at det ikke kun er medie-hype. Der er en reel købe-interesse, og det beviser deres tal.

Research firmaet Captify har lavet en undersøgelse, og antallet af søgninger på Nokia er siden MWC steget med 800 procent.

YouSee tror på Nokias Android-telefoner

Mere til historien

En del europæiske kunder kan ende med at blive skuffet, da Nokia 3310 kun understøtter 2,5G EDGE. En forbindelsesteknologi som er ved at blive udfaset flere steder, også Danmark. I Danmark kan man godt bruge EDGE med TDC, men i USA er teknologien slet ikke i brug længere.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram