Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

KORT NYT: Snart kommer Nokia 8 i en ny konfiguration, der indeholder mere RAM og brugerhukommelse.

Nokia 8

Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Hvis du har købt en Nokia 8 ved lanceringen, er der en god chance for, at du føler dig snydt nu. Den 10. oktober 2017 lander nemlig en ny konfiguration af Nokia 8 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Prisen bliver 4.799 kroner (vejledende). Altså 500 kroner mere end den originale konfiguration, der har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, ved salgsstaren. Telefonen er, ifølge %%%% Pricerunner, lige nu nede i 4.200 kroner.

Udover RAM og lagerhukommelse er der ikke nogle ændringer på telefonen.

Her på MereMobil.dk endte Nokia 8 med en flot anmeldelse på 5 ud af 6 stjerner. Det er bestemt en telefon, der udmærket kan konkurrere med de nuværende etablerede spillere som Samsung, Sony og Huawei.

Her kan du læse anmeldelsen af Nokia 8 med 4 GB RAM.

Nokia 8 havde ved lanceringen en softwarefejl fejl der gjorde, at film fra Netflix kun blev vist på den halve skærm, men dette problem er løst i den seneste softwareopdatering.

Mere til historien

Da Nokia 8 kom på markedet stod YouSee, Telenor og 3 klar til at tage imod telefonerne i butikkerne, mens Telia forholdte sig mere afventede. I første omgang har Telia ikke taget Nokia 8 i sortiment.

Læs også:
- RYGTE: Nokia 9 – en kant-til-kant telefon er på vej

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram