Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

6

KORT NYT: Snart kommer Nokia 8 i en ny konfiguration, der indeholder mere RAM og brugerhukommelse.

Nokia 8
Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Hvis du har købt en Nokia 8 ved lanceringen, er der en god chance for, at du føler dig snydt nu. Den 10. oktober 2017 lander nemlig en ny konfiguration af Nokia 8 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Prisen bliver 4.799 kroner (vejledende). Altså 500 kroner mere end den originale konfiguration, der har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, ved salgsstaren. Telefonen er, ifølge %%%% Pricerunner, lige nu nede i 4.200 kroner.

Udover RAM og lagerhukommelse er der ikke nogle ændringer på telefonen.

Her på MereMobil.dk endte Nokia 8 med en flot anmeldelse på 5 ud af 6 stjerner. Det er bestemt en telefon, der udmærket kan konkurrere med de nuværende etablerede spillere som Samsung, Sony og Huawei.

Her kan du læse anmeldelsen af Nokia 8 med 4 GB RAM.

Nokia 8 havde ved lanceringen en softwarefejl fejl der gjorde, at film fra Netflix kun blev vist på den halve skærm, men dette problem er løst i den seneste softwareopdatering.

Mere til historien

Da Nokia 8 kom på markedet stod YouSee, Telenor og 3 klar til at tage imod telefonerne i butikkerne, mens Telia forholdte sig mere afventede. I første omgang har Telia ikke taget Nokia 8 i sortiment.

Læs også:
RYGTE: Nokia 9 – en kant-til-kant telefon er på vej

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer