Nokia 9 – kant-til-kant telefon på vej?

0

RYGTE: Er Nokia på vej med nyt flagskib? Rygterne om Nokia 9 fortsætter i hvert fald og nu er der også lækket billeder fra skitse.

Nokia 2 og Nokia 9 rygter
Rygtebillede af Nokia 2 og Nokia 9 (Foto: Baidu Tieba)

Nokia offentliggjorde i starten af august deres aktuelle flagskib, som lyder navnet Nokia 8. Men inden lanceringen af denne gik rygterne på, at de ville lancere en Nokia 9. Dette er dog endnu ikke blevet en realitet, men nu har disse rygter fået nyt liv. Der er nemlig dukket nye lækkede billeder op, samt en række andre oplysninger om det der altså ventes at blive Nokia 9. Disse nye lækkede billeder er dukket op på det kinesiske sociale medie Baidu Tieba.

Billederne  viser angiveligt en skitse af Nokia 9. Det skriver Nokiapoweruser.

 – Nokia har slået Google i hastighed på opdatering

Det ventes Nokia 9 kommer med Qualcomm Snapdragon 835-processoren, 128 GB intern hukommelse, 6 eller 8 GB RAM, irisskanner og trådløs opladning. Derudover vil den være IP68-certificeret. Skærmen ventes at være af typen AMOLED samt dække mere af fronten end tilfældet er på Nokia 8.

Designet menes at minde en del om Nokia 8, men med ændringer for eksempel en bagside af glas, mens siderne måske er kurvede ligesom på Huawei Mate 9 Pro og Samsung Galaxy S8. Derfor er fingeraftrykslæseren også placeret på bagsiden. Kameraet på Nokia 9 er, ifølge rygterne, et dual-kamera.

Nokia 9 vil formentlig få et prisskilt på omkring 749 Euro, hvor Nokia 8 har en pris på 579 Euro. Hvilke i danske kroner er blevet til 4.295 kroner. Dermed vil den danske pris for Nokia 9 formentlig også blive cirka 5.495 kroner uden abonnement. Priserne er dog forbundet med stor usikkerhed.

 – TEST: Nokia 8 – en værdig konkurrent til de store spillere

Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

Det er uvist, hvornår HMD Global eventuelt vil afsløre Nokia 9.

Mere til historien

Foruden det kommende flagskib, Nokia 9, så har skitsen også afsløret, at en Nokia 2 er på vej.

Læs også:
Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer