Teleselskaber: Vi er vilde med Nokia 8

Teleselskaberne YouSee, Telenor og 3 byder Nokia 8 velkommen med åbne arme. Kamera og design er vigtigt, lyder det.

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Topmodellen Nokia 8 får smilene frem hos teleselskaberne i Danmark.

- ”Med et flot design, rigtig gode funktioner og et Zeiss Dual Camera synes jeg, at Nokia 8 er en interessant mobiltelefon, der passer godt ind i vores sortiment,” lyder det fra Morgen Høgh, leder af deviceteamet i YouSee.

 - Nokia 8 går all-in i mobilkampen - topspecs til god pris

YouSee tager ligesom Telenor og 3 den nye Nokia 8 på hylderne. Telia er den eneste operatør, der ikke har taget telefonen i sortiment.

Nokias tidligere succes på mobilkameraområdet huskes den da i dag stadig, og særligt samarbejdet med Zeiss Optics sættes der stor lid til

- ”Kameraet er altid vigtigt for vores kunder, og med denne model viderefører Nokia sin gamle arv og samarbejdet med Carl Zeiss. Det har tidligere resulteret i nogle af markedets bedste kameramobiler, og med Nokia 8 ser det ud til, at de også er tilbage her,” slutter Morten Høgh.

Telenor vurderer, at Nokia 8 vil have en bred appel blandt kunderne. Her lægges der også vægt på design og funktionaliteten, som positive sider af mobilen.

 - Nokia 8 jagter OnePlus 5 - hvilken vil du købe?

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia er tilbage!

Hos 3 har de svært ved at få armene ned over Nokias nye toptelefon.

- ”Det er spændende at se Nokia tilbage på landkortet. Hos 3 har vi store forventninger til Nokias nyeste skud på stammen. Deres nye hero, Nokia 8k, har en god chance for at få succes hos Millennials (ny generation af trendsettere, red.), da de kommer med en feature (Bothie) og en telefon, der passer til et segment, der altid vil være på. Så vi håber på en rigtig flot launch – i hvert fald har de allerede gjort sig bemærket på markedet. Vi tror på, at ’Nokia is back’,” lyder det fra Casper Olsen fra 3, Head of Proposition Management, 3.

Forsalget af Nokia 8 starter hos YouSee den 28. august 2017. Det bliver den grå, kaldet Steel, samt Tempered Blue, der i første omgang kan bestilles. Salgsstartdatoen er den 8. september. Telenor er endnu ikke klar til at kommunikere noget om forsalg og salgsstart.

 - Nokia 8 - pris og tilgængelighed i Danmark

3 oplyser til MereMobil.dk, at de på et senere tidspunkt vil offentliggøre deres salgsstart. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af Nokia 8 er der også frigivet en række officielle videoer af produktet.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy S23 FE

Samsung droppede sidste år modellen, Galaxy S22 FE, men måske Fan Edition-modellen returnerer med Galaxy S23.

(mere…)
Toneangivende Android-telefoner fra Kina er proppet med spyware

UNDERSØGELSE: Kinesiske top-mobiler med Android er et mareridt ud i privatliv, konkluderer undersøgelse. Angiveligt er Europa ikke ramt.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram