Teleselskaber: Vi er vilde med Nokia 8

Teleselskaberne YouSee, Telenor og 3 byder Nokia 8 velkommen med åbne arme. Kamera og design er vigtigt, lyder det.

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Topmodellen Nokia 8 får smilene frem hos teleselskaberne i Danmark.

– ”Med et flot design, rigtig gode funktioner og et Zeiss Dual Camera synes jeg, at Nokia 8 er en interessant mobiltelefon, der passer godt ind i vores sortiment,” lyder det fra Morgen Høgh, leder af deviceteamet i YouSee.

 – Nokia 8 går all-in i mobilkampen – topspecs til god pris

YouSee tager ligesom Telenor og 3 den nye Nokia 8 på hylderne. Telia er den eneste operatør, der ikke har taget telefonen i sortiment.

Nokias tidligere succes på mobilkameraområdet huskes den da i dag stadig, og særligt samarbejdet med Zeiss Optics sættes der stor lid til

– ”Kameraet er altid vigtigt for vores kunder, og med denne model viderefører Nokia sin gamle arv og samarbejdet med Carl Zeiss. Det har tidligere resulteret i nogle af markedets bedste kameramobiler, og med Nokia 8 ser det ud til, at de også er tilbage her,” slutter Morten Høgh.

Telenor vurderer, at Nokia 8 vil have en bred appel blandt kunderne. Her lægges der også vægt på design og funktionaliteten, som positive sider af mobilen.

 – Nokia 8 jagter OnePlus 5 – hvilken vil du købe?

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8 (Foto: MereMobil.dk)

Nokia er tilbage!

Hos 3 har de svært ved at få armene ned over Nokias nye toptelefon.

– ”Det er spændende at se Nokia tilbage på landkortet. Hos 3 har vi store forventninger til Nokias nyeste skud på stammen. Deres nye hero, Nokia 8k, har en god chance for at få succes hos Millennials (ny generation af trendsettere, red.), da de kommer med en feature (Bothie) og en telefon, der passer til et segment, der altid vil være på. Så vi håber på en rigtig flot launch – i hvert fald har de allerede gjort sig bemærket på markedet. Vi tror på, at ’Nokia is back’,” lyder det fra Casper Olsen fra 3, Head of Proposition Management, 3.

Forsalget af Nokia 8 starter hos YouSee den 28. august 2017. Det bliver den grå, kaldet Steel, samt Tempered Blue, der i første omgang kan bestilles. Salgsstartdatoen er den 8. september. Telenor er endnu ikke klar til at kommunikere noget om forsalg og salgsstart.

 – Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

3 oplyser til MereMobil.dk, at de på et senere tidspunkt vil offentliggøre deres salgsstart. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af Nokia 8 er der også frigivet en række officielle videoer af produktet.

Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram