Nokia 8 – de officielle videoer

0

Det første flagskib fra Nokia i nyere tid blev i går præsenteret ved en event i London. Du kan se de officielle videoer her.

Nokia 8
Nokia 8 (Foto: HMD Global)

HMD Global præsenterede i går deres første rigtige topmodel med Nokia-brandet i nyere tid. Det skete ved en event i London.

Navnet på den nye topmodel er Nokia 8. Præcis som rygtebørsen havde forudsagt. Og der er tale om en rigtig spændende telefon. Det virker til at strategien med den nye Nokia-topmodel er, som producenten OnePlus har gjort med deres telefoner – nemlig topspecifikationer til en god pris.

Nokia 8 går all-in i mobilkampen – topspecs til god pris

Det kunne også godt virke til, at Nokia 8 for alvor er i konkurrence med OnePlus 5. I hvert fald er specifikationerne meget lig hinanden. Der er dog forskelle på telefonerne, både på godt og ondt.

Nokia 8 jagter OnePlus 5 – hvilken vil du købe?

Nokia 8 lander i de danske butikker fredag den 8. september 2017 og vil være at finde hos de fleste forhandlere.

 – Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

Generelt har de danske teleselskaber store forventninger til Nokias ”comeback” og er spændt på hvordan de klarer sig på markedet.

Du kan se de officielle videoer med Nokia 8 herunder:

Introducing Nokia 8

Nokia 8 – Form and Function

Nokia 8 – Inside Tech

Nokia 8 with Nokia OZO Audio – Experience the Difference

Nokia 8 with Nokia OZO Audio – Behind the Scenes

Mere til historien

Nokia kom tilbage på det danske marked med telefonerne Nokia 3, 5 og 6, samt den ikoniske Nokia 3310. Men det er nu det virkelig bliver alvor i salget af smartphones. Det bliver super spændende, at se hvordan Nokia 8 klarer sig mod konkurrenterne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer