Nokia 8 - pris og tilgængelighed i Danmark

Se her pris og tilgængelighed på Nokia 8. Topmodellen kommer på markedet i begyndelsen af september.

Nokia 8 pris

Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Nokias første topmodel, i nyere tid, Nokia 8, får en særdeles attraktiv pris. Der er ikke tale om, at Nokia 8 sættes til en vanvittig høj pris. I stedet har HMD Global, der står bag Nokia telefonerne, valgt en mere ydmyg strategi.

I Danmark koster Nokia 8 omkring 4.300 kroner uden abonnement, når salget starter den 8. september 2017. Prisen er for udgaven med 64 GB hukommelse, 4 GB RAM og dual-SIM.

- Alt du skal vide om Nokia 8

Prisen er ikke officielt kommunikeret af HMD Global, men under den globale lancering i London, hvor MereMobil.dk deltog, var dette udmeldingen fra det vi betegner som troværdige branchekilder.

Næsten alle teleselskaberne er med

Operatørerne Telenor, YouSee og 3 understøtter lanceringen, ved at gøre den tilgængelig for deres kunder.

Nokia 8 findes globalt i farverne Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue og Steel. I Danmark satses på farverne Tempered Blue og Steel i første omgang.

I Danmark har vi allerede nu set lavpris- mellemklasse modellerne Nokia 3, 5 og 6. Disse har ikke tiltrukket sig den store opmærksomhed, og her på MereMobill.dk har vi ikke været voldsomt imponeret. Nokia 5 landede på 3 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. Nokia 6 er en væsentligt bedre telefon, og klart den Nokia telefon du skal købe, hvis det er en mellemklasse telefon der står på ønskelisten.

Nokia 8 bliver formodentligt topmodellen for perioden frem mod jul.

Telefonen følger strategien som HMD Global har lagt for deres andre telefoner; at pille så lidt i Android som muligt, og løbende opdatere Android. Ved lanceringen af Nokia 8 blev det kommunikeret, at også denne telefon vil modtage de månedlige sikkerhedsopdateringer fra Google.

- DEBAT: Android har et elendigt omdømme på sikkerhed

Den nye Nokia telefon minder på flere punkter om OnePlus 5; begge telefoner har samme fokuspunkt omkring pris og specifikationer. OnePlus 5 med 64 GB hukommelse koster lige nu 3.799 kroner. Her får du mere RAM end på Nokia 8. Til gengæld må du så undvære et dual-kamera med Zeiss optik.

- Nokia 8 jagter OnePlus 5 kunderne

Både OnePlus 5 og Nokia 8 kører på Snapdragon 835 processoren, men OnePlus har ikke en udmeldt strategi omkring løbende sikkerhedsopdateringer.

Mere til historien

I slutningen af juli omtalte vi rygter om Nokia 8. Det skulle vise sig, at rygterne var meget præcise med hensyn til specifikationerne.

Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram