Nokia 8 – pris og tilgængelighed i Danmark

1

Se her pris og tilgængelighed på Nokia 8. Topmodellen kommer på markedet i begyndelsen af september.

Nokia 8 pris
Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Nokias første topmodel, i nyere tid, Nokia 8, får en særdeles attraktiv pris. Der er ikke tale om, at Nokia 8 sættes til en vanvittig høj pris. I stedet har HMD Global, der står bag Nokia telefonerne, valgt en mere ydmyg strategi.

I Danmark koster Nokia 8 omkring 4.300 kroner uden abonnement, når salget starter den 8. september 2017. Prisen er for udgaven med 64 GB hukommelse, 4 GB RAM og dual-SIM.

Alt du skal vide om Nokia 8

Prisen er ikke officielt kommunikeret af HMD Global, men under den globale lancering i London, hvor MereMobil.dk deltog, var dette udmeldingen fra det vi betegner som troværdige branchekilder.

Næsten alle teleselskaberne er med

Operatørerne Telenor, YouSee og 3 understøtter lanceringen, ved at gøre den tilgængelig for deres kunder.

Nokia 8 findes globalt i farverne Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue og Steel. I Danmark satses på farverne Tempered Blue og Steel i første omgang.

I Danmark har vi allerede nu set lavpris- mellemklasse modellerne Nokia 3, 5 og 6. Disse har ikke tiltrukket sig den store opmærksomhed, og her på MereMobill.dk har vi ikke været voldsomt imponeret. Nokia 5 landede på 3 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. Nokia 6 er en væsentligt bedre telefon, og klart den Nokia telefon du skal købe, hvis det er en mellemklasse telefon der står på ønskelisten.

Nokia 8 bliver formodentligt topmodellen for perioden frem mod jul.

Telefonen følger strategien som HMD Global har lagt for deres andre telefoner; at pille så lidt i Android som muligt, og løbende opdatere Android. Ved lanceringen af Nokia 8 blev det kommunikeret, at også denne telefon vil modtage de månedlige sikkerhedsopdateringer fra Google.

DEBAT: Android har et elendigt omdømme på sikkerhed

Den nye Nokia telefon minder på flere punkter om OnePlus 5; begge telefoner har samme fokuspunkt omkring pris og specifikationer. OnePlus 5 med 64 GB hukommelse koster lige nu 3.799 kroner. Her får du mere RAM end på Nokia 8. Til gengæld må du så undvære et dual-kamera med Zeiss optik.

Nokia 8 jagter OnePlus 5 kunderne

Både OnePlus 5 og Nokia 8 kører på Snapdragon 835 processoren, men OnePlus har ikke en udmeldt strategi omkring løbende sikkerhedsopdateringer.

Mere til historien

I slutningen af juli omtalte vi rygter om Nokia 8. Det skulle vise sig, at rygterne var meget præcise med hensyn til specifikationerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer