Nokia 8 - pris og tilgængelighed i Danmark

Se her pris og tilgængelighed på Nokia 8. Topmodellen kommer på markedet i begyndelsen af september.

Nokia 8 pris

Nokia 8 (Foto: HMD Global)

Nokias første topmodel, i nyere tid, Nokia 8, får en særdeles attraktiv pris. Der er ikke tale om, at Nokia 8 sættes til en vanvittig høj pris. I stedet har HMD Global, der står bag Nokia telefonerne, valgt en mere ydmyg strategi.

I Danmark koster Nokia 8 omkring 4.300 kroner uden abonnement, når salget starter den 8. september 2017. Prisen er for udgaven med 64 GB hukommelse, 4 GB RAM og dual-SIM.

- Alt du skal vide om Nokia 8

Prisen er ikke officielt kommunikeret af HMD Global, men under den globale lancering i London, hvor MereMobil.dk deltog, var dette udmeldingen fra det vi betegner som troværdige branchekilder.

Næsten alle teleselskaberne er med

Operatørerne Telenor, YouSee og 3 understøtter lanceringen, ved at gøre den tilgængelig for deres kunder.

Nokia 8 findes globalt i farverne Polished Blue, Polished Copper, Tempered Blue og Steel. I Danmark satses på farverne Tempered Blue og Steel i første omgang.

I Danmark har vi allerede nu set lavpris- mellemklasse modellerne Nokia 3, 5 og 6. Disse har ikke tiltrukket sig den store opmærksomhed, og her på MereMobill.dk har vi ikke været voldsomt imponeret. Nokia 5 landede på 3 ud af 6 stjerner i vores anmeldelse. Nokia 6 er en væsentligt bedre telefon, og klart den Nokia telefon du skal købe, hvis det er en mellemklasse telefon der står på ønskelisten.

Nokia 8 bliver formodentligt topmodellen for perioden frem mod jul.

Telefonen følger strategien som HMD Global har lagt for deres andre telefoner; at pille så lidt i Android som muligt, og løbende opdatere Android. Ved lanceringen af Nokia 8 blev det kommunikeret, at også denne telefon vil modtage de månedlige sikkerhedsopdateringer fra Google.

- DEBAT: Android har et elendigt omdømme på sikkerhed

Den nye Nokia telefon minder på flere punkter om OnePlus 5; begge telefoner har samme fokuspunkt omkring pris og specifikationer. OnePlus 5 med 64 GB hukommelse koster lige nu 3.799 kroner. Her får du mere RAM end på Nokia 8. Til gengæld må du så undvære et dual-kamera med Zeiss optik.

- Nokia 8 jagter OnePlus 5 kunderne

Både OnePlus 5 og Nokia 8 kører på Snapdragon 835 processoren, men OnePlus har ikke en udmeldt strategi omkring løbende sikkerhedsopdateringer.

Mere til historien

I slutningen af juli omtalte vi rygter om Nokia 8. Det skulle vise sig, at rygterne var meget præcise med hensyn til specifikationerne.

Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

PRISER: Samsung Galaxy S22 koster fra 6.699 kroner. Se alle priserne på Galaxy S22-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram