Nokia 6, 5 og 3 – pris og tilgængelighed

12

Vi har ventet i spænding på, hvornår Nokia 6, 5 og 3 ville lande i handlen. Nu er pris og tilgængelig endelig offentliggjort. Se dem her.

Nokia 5 (Foto: Nokia)
Nokia 5 (Foto: Nokia)

Det blev en realitet, ved Mobile World Congress, at Nokia ville lancere Nokia 6, Nokia 5 og Nokia 3 på det danske marked. Og nu er de langt om længe klar til, at melde salgsstarten ud.

 – Læs om telefonerne: Nokia 3, 5 og 6

De første Android-telefoner fra Nokia er i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Nokia 3 bliver tilgængelig, som den første, og kan allerede købes fra tirsdag den 13. juni 2017. Den vejledende pris er på 1.195 kroner uden abonnement.

Er du til Nokia 6 eller Nokia 5 skal du væbne dig med lidt mere tålmodighed. De kommer nemlig først til salg ugen efter – nemlig tirsdag den 20. juni 2017. De vejledende priser for disse er på henholdsvis 1.695 kroner for Nokia 5 og 1.995 kroner for Nokia 6. Begge priser er uden abonnement.

 – WEB-TV: 3 ting du vil vide om Nokia og Android-telefon

Nokia 3 (Foto: Nokia)
Nokia 3 (Foto: Nokia)

Du vil kunne finde Nokia-telefonerne hos Telenor, der går sammen med HMD Global om at gøre alle Nokia 3 og 6 tilgængelig – i starten som de eneste sted blandt operatørerne. Nokia 5 kommer også til Telenor men kun som onlinesalg.

– ”Vi er ekstremt glade for, at Telenor, som det eneste mobilselskab i Danmark, har mulighed for at tilbyde Nokia 3 og 6 til vores kunder. Nokia er et stærkt brand, der indskriver sig i stolte skandinaviske designtraditioner, og som er kendt for produkter af høj kvalitet, som vi er sikre på vil appellere til både et yngre og ældre publikum, der har gode minder om de tidlige Nokia-mobiltelefoner,” siger Lars Thomsen, CMO i Telenor Danmark.

TDC (YouSee) vil også få Nokia 5 i sortiment.

 – Nokia 9 – lækkede oplysninger om kommende topmodel

Alle enhederne vil dog også blive solgt i Elgiganten og andre udvalgte butikker.

Mere til historien

Nokias Android-telefoner kommer med den ”rene” Android. De får månedlige sikkerhedsopdateringer, som sørger for telefonen er sikker – up to data og fri for unødvendige programmer. Eksempelvis er opdateringen til Android O også allerede bekræftet til Nokia 3, 5 og 6.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer