Nokia 6, 5 og 3 – pris og tilgængelighed

Vi har ventet i spænding på, hvornår Nokia 6, 5 og 3 ville lande i handlen. Nu er pris og tilgængelig endelig offentliggjort. Se dem her.

Nokia 5 (Foto: Nokia)

Nokia 5 (Foto: Nokia)

Det blev en realitet, ved Mobile World Congress, at Nokia ville lancere Nokia 6, Nokia 5 og Nokia 3 på det danske marked. Og nu er de langt om længe klar til, at melde salgsstarten ud.

 – Læs om telefonerne: Nokia 3, 5 og 6

De første Android-telefoner fra Nokia er i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Nokia 3 bliver tilgængelig, som den første, og kan allerede købes fra tirsdag den 13. juni 2017. Den vejledende pris er på 1.195 kroner uden abonnement.

Er du til Nokia 6 eller Nokia 5 skal du væbne dig med lidt mere tålmodighed. De kommer nemlig først til salg ugen efter – nemlig tirsdag den 20. juni 2017. De vejledende priser for disse er på henholdsvis 1.695 kroner for Nokia 5 og 1.995 kroner for Nokia 6. Begge priser er uden abonnement.

 – WEB-TV: 3 ting du vil vide om Nokia og Android-telefon

Nokia 3 (Foto: Nokia)

Nokia 3 (Foto: Nokia)

Du vil kunne finde Nokia-telefonerne hos Telenor, der går sammen med HMD Global om at gøre alle Nokia 3 og 6 tilgængelig – i starten som de eneste sted blandt operatørerne. Nokia 5 kommer også til Telenor men kun som onlinesalg.

– ”Vi er ekstremt glade for, at Telenor, som det eneste mobilselskab i Danmark, har mulighed for at tilbyde Nokia 3 og 6 til vores kunder. Nokia er et stærkt brand, der indskriver sig i stolte skandinaviske designtraditioner, og som er kendt for produkter af høj kvalitet, som vi er sikre på vil appellere til både et yngre og ældre publikum, der har gode minder om de tidlige Nokia-mobiltelefoner,” siger Lars Thomsen, CMO i Telenor Danmark.

TDC (YouSee) vil også få Nokia 5 i sortiment.

 – Nokia 9 – lækkede oplysninger om kommende topmodel

Alle enhederne vil dog også blive solgt i Elgiganten og andre udvalgte butikker.

Mere til historien

Nokias Android-telefoner kommer med den ”rene” Android. De får månedlige sikkerhedsopdateringer, som sørger for telefonen er sikker – up to data og fri for unødvendige programmer. Eksempelvis er opdateringen til Android O også allerede bekræftet til Nokia 3, 5 og 6.

Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram