Kina-eksklusiv Nokia 7 er afsløret

0

HMD Globals seneste mellemklasse-telefon byder på 16 megapixels kamera og premium-design; men kun til Kina.

Hvad vil forbrugerne have i 2017? Hvis man spørger HMD Global er svaret glas og “bothie”-funktion. Og det er netop hovedoverskrifterne for Nokia 7. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nokia 7 kom i to farver. (Foto: HMD Global)

Nokia 7 har flere ligheder med Nokia 8, som er tilgængelig på det danske marked. Det tæller eksempelvis den såkaldte “bothie”-funktion. Den gør det muligt at kombinere et billede med for- og bagsidekameraet.

Nokia 8 test – en værdig konkurrent til de store spillere

Der er dog også en række forskelle som adskiller Nokia 7 fra topmodellen, Nokia 8. En af disse er indmaden. For hvor Nokia 8 er udstyret med en Snapdragon 835-processor, så må Nokia 7 nøjes med Snapdragon 630. Mængden af RAM er dog identisk, da begge telefoner kan er tilgængelige med 4 eller 6 GB RAM.

På kamerafronten har Nokia 7 modsat Nokia 8 kun ét bagsidekamera. Det er på 16 megapixels og er kommet til verden takket være et samarbejde med Zeiss. Kameraet har en vidvinkelslinse. Derudover kan kameraet på bagsiden optage 4K med 30 billeder per sekund.

Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

Frontkameraet er på 5 megapixels og er, ifølge HMD Global, glimrende i dårlig belysning.

Nokia 7 kommer med Android 7.1 Nougat og vil efterfølgende blive opgraderet til Android 8.0 Oreo. HMD Global lover desuden, at Nokia 7 får de seneste sikkerhedsopdateringer.

Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

Kineserne skal slippe knap 2.400 kroner for Nokia 7 med 64 GB lagerplads og 4 GB RAM. For 200 kroner mere får man 6 GB RAM og den samme lagerplads. Telefonen er tilgængelig fra den 24. oktober 2017, men altså kun i Kina. I hvert fald i første omgang.

Mere til historien

HMD Global har i øjeblikket en række telefoner med Nokia-mærket. Listen tæller blandt andet Nokia 3, 5, og 6 samt Nokia 3310.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer