Kina-eksklusiv Nokia 7 er afsløret

HMD Globals seneste mellemklasse-telefon byder på 16 megapixels kamera og premium-design; men kun til Kina.

Hvad vil forbrugerne have i 2017? Hvis man spørger HMD Global er svaret glas og “bothie”-funktion. Og det er netop hovedoverskrifterne for Nokia 7. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nokia 7 kom i to farver. (Foto: HMD Global)

Nokia 7 har flere ligheder med Nokia 8, som er tilgængelig på det danske marked. Det tæller eksempelvis den såkaldte “bothie”-funktion. Den gør det muligt at kombinere et billede med for- og bagsidekameraet.

Nokia 8 test – en værdig konkurrent til de store spillere

Der er dog også en række forskelle som adskiller Nokia 7 fra topmodellen, Nokia 8. En af disse er indmaden. For hvor Nokia 8 er udstyret med en Snapdragon 835-processor, så må Nokia 7 nøjes med Snapdragon 630. Mængden af RAM er dog identisk, da begge telefoner kan er tilgængelige med 4 eller 6 GB RAM.

På kamerafronten har Nokia 7 modsat Nokia 8 kun ét bagsidekamera. Det er på 16 megapixels og er kommet til verden takket være et samarbejde med Zeiss. Kameraet har en vidvinkelslinse. Derudover kan kameraet på bagsiden optage 4K med 30 billeder per sekund.

Android 8.0 Oreo snart klar til Nokia 8

Frontkameraet er på 5 megapixels og er, ifølge HMD Global, glimrende i dårlig belysning.

Nokia 7 kommer med Android 7.1 Nougat og vil efterfølgende blive opgraderet til Android 8.0 Oreo. HMD Global lover desuden, at Nokia 7 får de seneste sikkerhedsopdateringer.

Nokia 8 kommer i ny version med 6 GB RAM

Kineserne skal slippe knap 2.400 kroner for Nokia 7 med 64 GB lagerplads og 4 GB RAM. For 200 kroner mere får man 6 GB RAM og den samme lagerplads. Telefonen er tilgængelig fra den 24. oktober 2017, men altså kun i Kina. I hvert fald i første omgang.

Mere til historien

HMD Global har i øjeblikket en række telefoner med Nokia-mærket. Listen tæller blandt andet Nokia 3, 5, og 6 samt Nokia 3310.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram