iPad Pro arver i 2018 avancerede funktioner fra iPhone X

KORT NYT: Apple tager i 2018 et stort skridt på iPad Pro, der vil arve en af de mest spændende teknologier fra iPhone X.

Face ID

Face ID (Foto: Apple)

Når Apple næste år sender nye udgaver af iPad Pro på markedet, bliver det med avanceret teknologi, der havde premiere på iPhone X. Der er tale om det såkaldte TrueDepth Camera, der er skaber den meget omtalte Face ID funktion.

Spådommen kommer fra Ming-Chi Kuo, analytiker i KGI Securities. Ming-Chi har tidligere været ret præcis i sine forudsigelser, men der kan selvfølgelig også være tale om kvalificerede gæt.

- iPhone X – opsamling på det du skal vide

Kuo tror, at Apple med Face ID i iPad Pro går efter at introducere den samme brugeroplevelse på iPad, som bliver kendt fra iPhone X, for at booste sin position i forhold til konkurrenterne på tabletmarkedet.

Ved at benytte Face ID på mere end én enhed giver Apple desuden udviklerne incitament til at understøtte Face ID i deres apps.

Med de fremskridt Apple har gjort indenfor ansigtsgenkendelse, er det sandsynligt, at Android-konkurrenterne vil undersøge deres mulighed for at udvikle en tilsvarende teknologi på bekostning af en indbygning af fingeraftrykslæser under skærmen, sådan som det tidligere har været forventet.

- TEST: iPad Pro 10,5” – større, bedre og dyrere

Ming-Chi Kuo har tidligere udtalt sig om TrueDepth-kameraet. Her mente Kuo, at Apple er 2,5 år foran Android-konkurrenterne.

Face ID kommer ud til offentligheden første gang den 3. november 2017 når salget af iPhone X starter. Danmark er med i den første runde af lande, hvor den nye topmodel vil kunne købes.

Mere til historien

Den seneste iPad er fra juni 2017. Her blev der skåret lidt af kanterne så der (stort set) kunne være en 10,5 tommer skærm i det samme fysiske format som tidligere iPads med 9,7 tommer skærm.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram