Apple HomePod forsinkes til starten af 2018

Apples konkurrent til Google Home skulle have været landet i handlen i de første lande i december måned, men nu udskydes salgsstarten.

HomePod

HomePod (Foto: Apple)

Apple har ændret datoen for salgsstarten af deres højttaler, som har navnet HomePod. Denne skulle have været i handlen fra ultimo 2017, men nu er salgsstarten altså skubbet til starten af 2018. Det skriver GSMArena.com.

- Her er HomePod – Siri højtaleren fra Apple

HomePod lanceres i første omgang i USA, Australien og Storbritannien og får en pris på 349 dollars, hvilket svarer til omkring 2.300 danske kroner uden moms, afgifter og lignende.

Apples officielle udmelding omkring udskydelsen af salgsstarten på HomePod er simpelthen, at de har brug for lidt mere tid til at få produktet klar til kunderne.

HomePod

HomePod (Foto: Apple)

- "We can’t wait for people to experience HomePod, Apple’s breakthrough wireless speaker for the home, but we need a little more time before it’s ready for our customers. We’ll start shipping in the US, UK and Australia in early 2018."

Apple annoncerede HomePod tilbage i juni måned til Apples årlige udviklerkonference (WWDC). Og kort sagt, så er HomePod en Siri-styret højttaler- og digital assistent.

HomePod er en lille 18 centimeter høj højttaler med en lang række højttaler-enheder indbygget. F.eks. syv stråledannende diskanthøjttalere som hver har en selvstændig forstærkerchip. Dertil kommer baghøjttalere og seks mikrofoner.

Højttalerne skulle udsende lyden i rummet på en måde, der giver en helt utrolig lydoplevelse. I hvert fald ifølge Apple. Hvis ikke én HomePod er nok, kan den kombineres med en ekstra og dermed danne et stereopar.

- Apple HomePod – det ved vi om Apples højttaler

Der er ingen meldinger om, hvornår vi eventuelt får HomePod på det danske marked. Men sikkert er det altså, at Apple ikke når at få det ellers så vigtige julesalg med i de første lande.

Mere til historien

Apple er ikke ene om, at stå bag en smarthøjttaler. Faktisk har flere af konkurrenterne allerede lanceret deres bud på en smarthøjttaler. Nogle af de mest omtalte er Amazon med Alexa, Echo og Echo Show og Google Home. Men eksempelvis Sony arbejder også på deres bud.

Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram