iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

RYGTE: Rygterne svirrer igen om en efterfølger til iPhone SE. Angiveligt er iPhone SE 2 på vej i maj eller juni. Trådløs opladning er understøttet.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE. Den kommende model skulle understøtte trådløs opladning og ventes lanceret i sommeren 2018. Det skriver MacRumors.com.

Disse oplysninger stemmer også overens med rygter fra slutningen af 2017, hvor det forlød, at Apple ville komme med en ny iPhone SE i starten af 2018.

 - Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

Denne forudsigelse kommer fra Digitimes Research analytikeren Luke Lin, der tror Apples iPhone SE-efterfølger vil få en glas-bagside magen til den på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den skulle komme uden 3D Touch.

Masseproduktionen skulle starte i andet kvartal. Salgsstarten vil formentlig være i maj eller juni, hvis man skal tro Luke Lin.

Lin nævner ikke noget om størrelsen på den kommende iPhone SE-model. Men rygterne har tidligere lydt, at den ville komme med en 4 tommer skærm ligesom forgængeren.

Sidste år lød nogle af rygterne på specifikationerne, at den ville komme med en A10 Fusion chip, 2 GB RAM, 32 GB RAM eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 1.700 mAh.

Hele 2017 var der rygter og spekulationer om iPhone SE, men 2017 blev altså uden den ”lille” iPhone-model. Så det er spændende om 2018 byder på anden generation af iPhone SE.

 - TEST: iPhone SE - en stor succes i en lille krop

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring en afløser til iPhone SE, så det er vigtigt at huske der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Den første iPhone SE model blev lanceret tilbage i marts 2016 og kom i en opgraderet version i marts 2017. Det var hukommelses kapaciteten der blev fordoblet til henholdsvis 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram