iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

RYGTE: Rygterne svirrer igen om en efterfølger til iPhone SE. Angiveligt er iPhone SE 2 på vej i maj eller juni. Trådløs opladning er understøttet.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE. Den kommende model skulle understøtte trådløs opladning og ventes lanceret i sommeren 2018. Det skriver MacRumors.com.

Disse oplysninger stemmer også overens med rygter fra slutningen af 2017, hvor det forlød, at Apple ville komme med en ny iPhone SE i starten af 2018.

 - Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

Denne forudsigelse kommer fra Digitimes Research analytikeren Luke Lin, der tror Apples iPhone SE-efterfølger vil få en glas-bagside magen til den på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den skulle komme uden 3D Touch.

Masseproduktionen skulle starte i andet kvartal. Salgsstarten vil formentlig være i maj eller juni, hvis man skal tro Luke Lin.

Lin nævner ikke noget om størrelsen på den kommende iPhone SE-model. Men rygterne har tidligere lydt, at den ville komme med en 4 tommer skærm ligesom forgængeren.

Sidste år lød nogle af rygterne på specifikationerne, at den ville komme med en A10 Fusion chip, 2 GB RAM, 32 GB RAM eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 1.700 mAh.

Hele 2017 var der rygter og spekulationer om iPhone SE, men 2017 blev altså uden den ”lille” iPhone-model. Så det er spændende om 2018 byder på anden generation af iPhone SE.

 - TEST: iPhone SE - en stor succes i en lille krop

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring en afløser til iPhone SE, så det er vigtigt at huske der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Den første iPhone SE model blev lanceret tilbage i marts 2016 og kom i en opgraderet version i marts 2017. Det var hukommelses kapaciteten der blev fordoblet til henholdsvis 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram