iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

RYGTE: Rygterne svirrer igen om en efterfølger til iPhone SE. Angiveligt er iPhone SE 2 på vej i maj eller juni. Trådløs opladning er understøttet.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE. Den kommende model skulle understøtte trådløs opladning og ventes lanceret i sommeren 2018. Det skriver MacRumors.com.

Disse oplysninger stemmer også overens med rygter fra slutningen af 2017, hvor det forlød, at Apple ville komme med en ny iPhone SE i starten af 2018.

 – Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

Denne forudsigelse kommer fra Digitimes Research analytikeren Luke Lin, der tror Apples iPhone SE-efterfølger vil få en glas-bagside magen til den på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den skulle komme uden 3D Touch.

Masseproduktionen skulle starte i andet kvartal. Salgsstarten vil formentlig være i maj eller juni, hvis man skal tro Luke Lin.

Lin nævner ikke noget om størrelsen på den kommende iPhone SE-model. Men rygterne har tidligere lydt, at den ville komme med en 4 tommer skærm ligesom forgængeren.

Sidste år lød nogle af rygterne på specifikationerne, at den ville komme med en A10 Fusion chip, 2 GB RAM, 32 GB RAM eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 1.700 mAh.

Hele 2017 var der rygter og spekulationer om iPhone SE, men 2017 blev altså uden den ”lille” iPhone-model. Så det er spændende om 2018 byder på anden generation af iPhone SE.

 – TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring en afløser til iPhone SE, så det er vigtigt at huske der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Den første iPhone SE model blev lanceret tilbage i marts 2016 og kom i en opgraderet version i marts 2017. Det var hukommelses kapaciteten der blev fordoblet til henholdsvis 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram