iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

RYGTE: Rygterne svirrer igen om en efterfølger til iPhone SE. Angiveligt er iPhone SE 2 på vej i maj eller juni. Trådløs opladning er understøttet.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE. Den kommende model skulle understøtte trådløs opladning og ventes lanceret i sommeren 2018. Det skriver MacRumors.com.

Disse oplysninger stemmer også overens med rygter fra slutningen af 2017, hvor det forlød, at Apple ville komme med en ny iPhone SE i starten af 2018.

 – Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

Denne forudsigelse kommer fra Digitimes Research analytikeren Luke Lin, der tror Apples iPhone SE-efterfølger vil få en glas-bagside magen til den på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den skulle komme uden 3D Touch.

Masseproduktionen skulle starte i andet kvartal. Salgsstarten vil formentlig være i maj eller juni, hvis man skal tro Luke Lin.

Lin nævner ikke noget om størrelsen på den kommende iPhone SE-model. Men rygterne har tidligere lydt, at den ville komme med en 4 tommer skærm ligesom forgængeren.

Sidste år lød nogle af rygterne på specifikationerne, at den ville komme med en A10 Fusion chip, 2 GB RAM, 32 GB RAM eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 1.700 mAh.

Hele 2017 var der rygter og spekulationer om iPhone SE, men 2017 blev altså uden den ”lille” iPhone-model. Så det er spændende om 2018 byder på anden generation af iPhone SE.

 – TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring en afløser til iPhone SE, så det er vigtigt at huske der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Den første iPhone SE model blev lanceret tilbage i marts 2016 og kom i en opgraderet version i marts 2017. Det var hukommelses kapaciteten der blev fordoblet til henholdsvis 64 GB og 128 GB intern hukommelse.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.