iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

0

RYGTE: Rygterne svirrer igen om en efterfølger til iPhone SE. Angiveligt er iPhone SE 2 på vej i maj eller juni. Trådløs opladning er understøttet.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE. Den kommende model skulle understøtte trådløs opladning og ventes lanceret i sommeren 2018. Det skriver MacRumors.com.

Disse oplysninger stemmer også overens med rygter fra slutningen af 2017, hvor det forlød, at Apple ville komme med en ny iPhone SE i starten af 2018.

 – Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

Denne forudsigelse kommer fra Digitimes Research analytikeren Luke Lin, der tror Apples iPhone SE-efterfølger vil få en glas-bagside magen til den på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Den skulle komme uden 3D Touch.

Masseproduktionen skulle starte i andet kvartal. Salgsstarten vil formentlig være i maj eller juni, hvis man skal tro Luke Lin.

Lin nævner ikke noget om størrelsen på den kommende iPhone SE-model. Men rygterne har tidligere lydt, at den ville komme med en 4 tommer skærm ligesom forgængeren.

Sidste år lød nogle af rygterne på specifikationerne, at den ville komme med en A10 Fusion chip, 2 GB RAM, 32 GB RAM eller 128 GB intern hukommelse og et batteri på 1.700 mAh.

Hele 2017 var der rygter og spekulationer om iPhone SE, men 2017 blev altså uden den ”lille” iPhone-model. Så det er spændende om 2018 byder på anden generation af iPhone SE.

 – TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring en afløser til iPhone SE, så det er vigtigt at huske der i skrivende stund kun er tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Den første iPhone SE model blev lanceret tilbage i marts 2016 og kom i en opgraderet version i marts 2017. Det var hukommelses kapaciteten der blev fordoblet til henholdsvis 64 GB og 128 GB intern hukommelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer