Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

RYGTE: Apple offentliggjorde iPhone SE i marts 2016. Rygterne fortæller, at en iPhone SE2 kommer i første kvartal af 2018

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Ifølge Macrumors er rygtemøllen begyndt at svirre omkring lanceringen af iPhone SE2.

Rygterne kommer fra en taiwanesisk nyhedsside, som hævder, at den taiwanske producent Wistron skal stå for fremstillingen af telefonen. Ifølge rygtet vil telefonen blive samlet på Wistrons fabrik i Bangalore i Indien.

Rygter fortæller videre, at iPhone SE2 vil blive lanceret i første kvartal af 2018. Dette harmonerer med lanceringen af den oprindelige iPhone SE, som blev offentliggjort den 21. marts 2016 og lanceret i samme måned.

Rygter om specifikationerne

Macrumors skriver, at den indiske tech-side Tekz24 hævder, at iPhone SE2 kommer med Apples A10 Fusion processor. Telefonen kommer, ifølge rygterne, med 2 GB RAM, en lagerplads på enten 32 GB eller 128 GB. Bagsidekameaet bliver på 12 megapixels mens frontkameraet bliver på fem megapixels. Batteriet vil have en kapacitet på 1700 mAh.

Macrumors skriver dog, at disse rygter skal tage med et gran salt. Den indiske tech-side Tekz24 ikke er kendt for at rapportere Apple-rygter, og derfor bliver det spændende at se, om disser rygter bliver bekræftet af mere anerkendte tech-sider.

- iPhone SE test – en stor succes i en lille krop

Mere til historien

Den nuværende iPhone SE har en 4 tommer skærm, og den kommer med Apples A9 chip. Telefonen har et 12 megapixels kamera på bagsiden. Telefonen koster omkring 2.400 kroner med 32 GB hukommelse.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram