Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

RYGTE: Apple offentliggjorde iPhone SE i marts 2016. Rygterne fortæller, at en iPhone SE2 kommer i første kvartal af 2018

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Ifølge Macrumors er rygtemøllen begyndt at svirre omkring lanceringen af iPhone SE2.

Rygterne kommer fra en taiwanesisk nyhedsside, som hævder, at den taiwanske producent Wistron skal stå for fremstillingen af telefonen. Ifølge rygtet vil telefonen blive samlet på Wistrons fabrik i Bangalore i Indien.

Rygter fortæller videre, at iPhone SE2 vil blive lanceret i første kvartal af 2018. Dette harmonerer med lanceringen af den oprindelige iPhone SE, som blev offentliggjort den 21. marts 2016 og lanceret i samme måned.

Rygter om specifikationerne

Macrumors skriver, at den indiske tech-side Tekz24 hævder, at iPhone SE2 kommer med Apples A10 Fusion processor. Telefonen kommer, ifølge rygterne, med 2 GB RAM, en lagerplads på enten 32 GB eller 128 GB. Bagsidekameaet bliver på 12 megapixels mens frontkameraet bliver på fem megapixels. Batteriet vil have en kapacitet på 1700 mAh.

Macrumors skriver dog, at disse rygter skal tage med et gran salt. Den indiske tech-side Tekz24 ikke er kendt for at rapportere Apple-rygter, og derfor bliver det spændende at se, om disser rygter bliver bekræftet af mere anerkendte tech-sider.

- iPhone SE test – en stor succes i en lille krop

Mere til historien

Den nuværende iPhone SE har en 4 tommer skærm, og den kommer med Apples A9 chip. Telefonen har et 12 megapixels kamera på bagsiden. Telefonen koster omkring 2.400 kroner med 32 GB hukommelse.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram