Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

0

RYGTE: Apple offentliggjorde iPhone SE i marts 2016. Rygterne fortæller, at en iPhone SE2 kommer i første kvartal af 2018

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Ifølge Macrumors er rygtemøllen begyndt at svirre omkring lanceringen af iPhone SE2.

Rygterne kommer fra en taiwanesisk nyhedsside, som hævder, at den taiwanske producent Wistron skal stå for fremstillingen af telefonen. Ifølge rygtet vil telefonen blive samlet på Wistrons fabrik i Bangalore i Indien.

Rygter fortæller videre, at iPhone SE2 vil blive lanceret i første kvartal af 2018. Dette harmonerer med lanceringen af den oprindelige iPhone SE, som blev offentliggjort den 21. marts 2016 og lanceret i samme måned.

Rygter om specifikationerne

Macrumors skriver, at den indiske tech-side Tekz24 hævder, at iPhone SE2 kommer med Apples A10 Fusion processor. Telefonen kommer, ifølge rygterne, med 2 GB RAM, en lagerplads på enten 32 GB eller 128 GB. Bagsidekameaet bliver på 12 megapixels mens frontkameraet bliver på fem megapixels. Batteriet vil have en kapacitet på 1700 mAh.

Macrumors skriver dog, at disse rygter skal tage med et gran salt. Den indiske tech-side Tekz24 ikke er kendt for at rapportere Apple-rygter, og derfor bliver det spændende at se, om disser rygter bliver bekræftet af mere anerkendte tech-sider.

iPhone SE test – en stor succes i en lille krop

Mere til historien

Den nuværende iPhone SE har en 4 tommer skærm, og den kommer med Apples A9 chip. Telefonen har et 12 megapixels kamera på bagsiden. Telefonen koster omkring 2.400 kroner med 32 GB hukommelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer