Apple er klar med ny iPhone SE i starten af 2018

RYGTE: Apple offentliggjorde iPhone SE i marts 2016. Rygterne fortæller, at en iPhone SE2 kommer i første kvartal af 2018

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Ifølge Macrumors er rygtemøllen begyndt at svirre omkring lanceringen af iPhone SE2.

Rygterne kommer fra en taiwanesisk nyhedsside, som hævder, at den taiwanske producent Wistron skal stå for fremstillingen af telefonen. Ifølge rygtet vil telefonen blive samlet på Wistrons fabrik i Bangalore i Indien.

Rygter fortæller videre, at iPhone SE2 vil blive lanceret i første kvartal af 2018. Dette harmonerer med lanceringen af den oprindelige iPhone SE, som blev offentliggjort den 21. marts 2016 og lanceret i samme måned.

Rygter om specifikationerne

Macrumors skriver, at den indiske tech-side Tekz24 hævder, at iPhone SE2 kommer med Apples A10 Fusion processor. Telefonen kommer, ifølge rygterne, med 2 GB RAM, en lagerplads på enten 32 GB eller 128 GB. Bagsidekameaet bliver på 12 megapixels mens frontkameraet bliver på fem megapixels. Batteriet vil have en kapacitet på 1700 mAh.

Macrumors skriver dog, at disse rygter skal tage med et gran salt. Den indiske tech-side Tekz24 ikke er kendt for at rapportere Apple-rygter, og derfor bliver det spændende at se, om disser rygter bliver bekræftet af mere anerkendte tech-sider.

iPhone SE test – en stor succes i en lille krop

Mere til historien

Den nuværende iPhone SE har en 4 tommer skærm, og den kommer med Apples A9 chip. Telefonen har et 12 megapixels kamera på bagsiden. Telefonen koster omkring 2.400 kroner med 32 GB hukommelse.

Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram