iPhone SE 2 bliver måske ikke til noget alligevel

RYGTE: Fans skal ikke sætte næsen op efter mere end en hurtigere iPhone SE. Apple har angiveligt ikke tid til at udvikle en iPhone SE 2.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE får måske en opdateret processor i 2018; men forvent ikke andet. (Foto: Apple)

“Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE”. Sådan hedder den i en artikel på MereMobil.dk. Men nu tyder nye rygter på, at efterfølgeren til iPhone SE alligevel ikke bliver til noget. Det skriver The Verge, der henviser til analytikeren Ming-Chi Kuo, der før har optrådt i artikler her på sitet.

Ifølge Kuo arbejder Apple på tre nye iPhones til årets line-up, som formodentlig bliver præsenteret til efteråret. Og tre nye iPhones betyder, at Apples ingeniører ikke har overskud til at udvikle en ny iPhone SE.

Der er dog en chance for, at Apple opgraderer processoren i iPhone SE, der pt. er udstyret med en A9-processor, og udsender en opdateret version.

Så billig er iPhone SE at producere

Det er uvist, hvilken processor Apple vil vælge. Tidligere rygter har spekuleret i Apples A10-Fusion-processor, som man også finder i iPhone 7. Dermed får telefonen ikke den nyeste indmad, som det var tilfældet med den oprindelige iPhone SE i 2016.

Fordi Apple angiveligt ikke ressourcer til at opgradere andet end processoren, så skal iPhone SE-fans ikke forvente Face ID eller trådløs opladning, som man finder i andre iPhone-modeller. Det ville nemlig kræve et nyt design. Trådløs opladning vil desuden også kræve en bagside i et andet materiale end metal, der ikke tillader trådløs opladning via nuværende standarder.

Bag om Qi-trådløs opladning

Den nuværende iPhone SE udstyret med hardware, der langt hen ad vejen er identisk med det, man finder i iPhone 6S. Det betyder, at telefonen har A9-processoren fra 2015. Dertil kommer 2 GB RAM og 32 GB eller 128 GB intern lagerplads.

Modsat iPhone 6S og alle nyere iPhones har iPhone SE dog ikke 3D Touch funktion i skærmen.

Mere til historien

iPhone SE har samme skal som iPhone 5. Dermed er designet mere end fem år gammelt.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram