iPhone SE 2 bliver måske ikke til noget alligevel

RYGTE: Fans skal ikke sætte næsen op efter mere end en hurtigere iPhone SE. Apple har angiveligt ikke tid til at udvikle en iPhone SE 2.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE får måske en opdateret processor i 2018; men forvent ikke andet. (Foto: Apple)

“Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Apple på en efterfølger til iPhone SE”. Sådan hedder den i en artikel på MereMobil.dk. Men nu tyder nye rygter på, at efterfølgeren til iPhone SE alligevel ikke bliver til noget. Det skriver The Verge, der henviser til analytikeren Ming-Chi Kuo, der før har optrådt i artikler her på sitet.

Ifølge Kuo arbejder Apple på tre nye iPhones til årets line-up, som formodentlig bliver præsenteret til efteråret. Og tre nye iPhones betyder, at Apples ingeniører ikke har overskud til at udvikle en ny iPhone SE.

Der er dog en chance for, at Apple opgraderer processoren i iPhone SE, der pt. er udstyret med en A9-processor, og udsender en opdateret version.

Så billig er iPhone SE at producere

Det er uvist, hvilken processor Apple vil vælge. Tidligere rygter har spekuleret i Apples A10-Fusion-processor, som man også finder i iPhone 7. Dermed får telefonen ikke den nyeste indmad, som det var tilfældet med den oprindelige iPhone SE i 2016.

Fordi Apple angiveligt ikke ressourcer til at opgradere andet end processoren, så skal iPhone SE-fans ikke forvente Face ID eller trådløs opladning, som man finder i andre iPhone-modeller. Det ville nemlig kræve et nyt design. Trådløs opladning vil desuden også kræve en bagside i et andet materiale end metal, der ikke tillader trådløs opladning via nuværende standarder.

Bag om Qi-trådløs opladning

Den nuværende iPhone SE udstyret med hardware, der langt hen ad vejen er identisk med det, man finder i iPhone 6S. Det betyder, at telefonen har A9-processoren fra 2015. Dertil kommer 2 GB RAM og 32 GB eller 128 GB intern lagerplads.

Modsat iPhone 6S og alle nyere iPhones har iPhone SE dog ikke 3D Touch funktion i skærmen.

Mere til historien

iPhone SE har samme skal som iPhone 5. Dermed er designet mere end fem år gammelt.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram