Der kommer masser af guf til Apple-fans, spår respekteret analytiker

Apple sender tre X-lignende iPhones på markedet i 2018. Det har super-analytikeren Ming-Chi Kuo set i sin krystalkugle - og han har ofte ret.

Ifølge den formentlig bedste analytiker af, hvilken vej Apple formodes at gå, Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, så er der guf, masser af guf på vej til alverdens Apple-heads. Han forudser nemlig, at Apple i 2018 vil rette deres smartphones ind efter jubilæums-modellen iPhone X.

Ming-Chi Kuo har gang på gang forudset Apples næste træk. Denne gang ser han i sin krystalkugle tre 2018-modeller, som alle tager udgangspunkt i iPhone X.

I high end-kategorien forudsiger Ming-Chi Kuo, at Apple vil frigive en slags iPhone X Plus. Den vil få en 6,5-tommers OLED-skærm og en rustfrit stålkrop.

I den billige ende af markedet ser han en model med 6,1-tommers LCD-skærm, et enkelt kamera og uden 3D Touch funktion.

Og midt i mellem de to en opdatering af den eksisterende iPhone X med en 5,8 tommers skærm og med en krop i rustfrit stål.

- PREVIEW: 8 ting du kan glæde dig til i iOS 11.3

Ny X'er slår gammel X'er

Den billige, nye X-udgave venter Ming-Chi Kuo vil ramme det amerikanske marked til en pris mellem 750 og 800 dollars. Det kan kollidere med jubilæums-modellen - altså den originale iPhone X - og Apples idé med at fortsætte salget af "gamle" modeller.

Netop den pointe fra Ming-Chi Kuo har fået blandt andre Engadget til at filosofere over analytikerens spådom. Samtidig har det fået flere medier til, at gå i selvsving. De har dømt Phone X for alt fra død og begravet til det der lignede et salgsmæssigt flop.

Om iPhone X er et salgsflop får offentligheden formentlig aldrig at vide. Apple offentliggør snart nye slagstal, men der vil formentligt - og som sædvanligt - ikke blive offentliggjort salgstal på detaljeniveau. Så hvor mange X-modeller der er langet over disken siden lanceringen 12. september sidste år vil følge den i graven.

Mere til historien

Trods spekulationer i om iPhone X er et salgsmæssigt flop, og Apple altid hemmeligholder salgstal på model-niveau, så lykkedes det forleden analysefirmaet Canalys, at analysere sig frem til, at Apple har solgt 29 millioner eksemplarer af iPhone X i fjerde kvartal 2017. Hvis det holder stik, er iPhone X i øjeblikket verdens mest solgte smartphone.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Påskegul iPhone 14 og iPhone 14 Plus er klar

Apple har netop præsenteret iPhone 14 og iPhone 14 Plus i en gul farve. Specifikationer og pris har ikke ændret sig.

(mere…)
Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram