Der kommer masser af guf til Apple-fans, spår respekteret analytiker

0

Apple sender tre X-lignende iPhones på markedet i 2018. Det har super-analytikeren Ming-Chi Kuo set i sin krystalkugle – og han har ofte ret.

Ifølge den formentlig bedste analytiker af, hvilken vej Apple formodes at gå, Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, så er der guf, masser af guf på vej til alverdens Apple-heads. Han forudser nemlig, at Apple i 2018 vil rette deres smartphones ind efter jubilæums-modellen iPhone X.

Ming-Chi Kuo har gang på gang forudset Apples næste træk. Denne gang ser han i sin krystalkugle tre 2018-modeller, som alle tager udgangspunkt i iPhone X.

I high end-kategorien forudsiger Ming-Chi Kuo, at Apple vil frigive en slags iPhone X Plus. Den vil få en 6,5-tommers OLED-skærm og en rustfrit stålkrop.

I den billige ende af markedet ser han en model med 6,1-tommers LCD-skærm, et enkelt kamera og uden 3D Touch funktion.

Og midt i mellem de to en opdatering af den eksisterende iPhone X med en 5,8 tommers skærm og med en krop i rustfrit stål.

PREVIEW: 8 ting du kan glæde dig til i iOS 11.3

Ny X’er slår gammel X’er

Den billige, nye X-udgave venter Ming-Chi Kuo vil ramme det amerikanske marked til en pris mellem 750 og 800 dollars. Det kan kollidere med jubilæums-modellen – altså den originale iPhone X – og Apples idé med at fortsætte salget af “gamle” modeller.

Netop den pointe fra Ming-Chi Kuo har fået blandt andre Engadget til at filosofere over analytikerens spådom. Samtidig har det fået flere medier til, at gå i selvsving. De har dømt Phone X for alt fra død og begravet til det der lignede et salgsmæssigt flop.

Om iPhone X er et salgsflop får offentligheden formentlig aldrig at vide. Apple offentliggør snart nye slagstal, men der vil formentligt – og som sædvanligt – ikke blive offentliggjort salgstal på detaljeniveau. Så hvor mange X-modeller der er langet over disken siden lanceringen 12. september sidste år vil følge den i graven.

Mere til historien

Trods spekulationer i om iPhone X er et salgsmæssigt flop, og Apple altid hemmeligholder salgstal på model-niveau, så lykkedes det forleden analysefirmaet Canalys, at analysere sig frem til, at Apple har solgt 29 millioner eksemplarer af iPhone X i fjerde kvartal 2017. Hvis det holder stik, er iPhone X i øjeblikket verdens mest solgte smartphone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer