Podcast #46: Svært at være lille når andre er giganter

0

Hvorfor har HTC det svært? Hvordan vil Sony klare udfordringerne? Måske husker du Frøken Klokken! Lyt med og få en tech-update inkl. min mening om Huawei P20 Pro.

MereMobil.dk tech podcast
Her optages tech-podcasten fra MereMobil.dk – episode 46

Der skal stå milliarder på kontoen, hvis man skal begå sig i mobilbranchen. Konkurrencen er vanvittig. Det ene øjeblik er du et hit og i alles lommer. Kort efter samler du støv på hylderne.

Jeg har været så heldig, at få Morten Johansen, marketingschef hos Sony i Danmark, til at stille op i MereMobil.dk Podcast. Vi har fået en snak om, hvordan Sony vil forsøge igen at gøre sig gældende.

Du kan også møde David Guldager. Han kommer med sit bud på, hvorfor HTC engang var noget alle vil have, til ikke længere at være førstevalget. David Guldager er kendt som vært på Go’ Morgen Danmark (TV 2) samt tech-ekspert.

Kan du huske ”Frøken Klokken”? Jeg arbejder på et indslag om hende. Men allerede i episode 46 kan du møde Martin Rasmussen. Han har gravet gammelt nyt frem om telefontjenesten, der årtier før apps og ”tjenester” blev opfundet som begreber, faktisk selv var en tjeneste.

Martin har en unik lydsamling med næsten 6.000 klips fra danske radiostationer gennem tiderne. Det er gennem dette arbejde, at han stødte på sjove ting om en af Danmarks første services på telefonnettet. Du kan selv gå ombord i radioarkiverne på danskradio.dk. I en kommende episode går jeg tættere på Frøken Klokken.

Efter episode 45, der handlede om mobilt bredbånd, har vi opdateret den store guide til mobilt bredbånd.

Kom med dine idéer

Alle der sender en mail til mig, i forbindelse med podcasten, deltager i konkurrence om PanzerGlass til en valgfri telefon. Kommer du samtidigt med historien om hvordan du selv har klumret med din telefon, og slået skærmen i stykker, forøger du chancerne for at vinde.

Du kan maile på [email protected]. Jeg vil meget gøre høre din mening om podcasten – ris og ros samt forslag er MEGET velkomne.

Alle der skriver, er med i konkurrence.

OBS! Denne del af podcasten er sponseret af PanzerGlass.

Lyt til tidligere episoder:

Yes! Vi er i top 5

MereMobil podcast teknyt top4 300318
Tech-podcasten var nummer fire da denne episode udkom.

Min tech-podcast ligger og vipper i top 5 på podcast hitlisten (teknologinyt) hos Apple. Da episode 45 blev udgivet lå podcasten nummer ét. Siden ramte jeg fjerde og femtepladsen. Det er virkelig fedt!

Tusinde tak fordi du lytter med.

Sådan lytter du med

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk Podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Den næste episode (47) udkommer mandag den 23. april 2018.

Mere til historien

MereMobil.dk Podcast kan også lyttes på Næstved Lokal Radio og Easy FM. Podcasten stilles gratis til rådighed for FM-distribution, hvis radiostationen henvender sig med en forespørgsel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer