Podcast #55: Hvem er størst i Danmark?

12

Få et brush-up på de seneste tech- og mobilnyheder. Jeg fokuserer også på hvilke mobilproducenter, som klarer sig bedst i Danmark.

Alt i mobilbranchen går stærkt, og det kan derfor være meget svært at følge med. I denne episode går jeg tæt på de seneste nyheder, og giver dig samtidigt min ærlige mening om Tados smartvarme-system og den nye iPad Pro 2018.

Jeg zoomer også ind på de talrige spekulationer om, hvilken mobilproducent der sælger bedst i Danmark og hvilke der har udfordringer. For hvem er egentlig størst i Danmark?

Jeg beklager, at denne episode kommer noget senere end oprindelig planlagt. Men sygdom og travlhed har gjort, at det ikke har været muligt at få den klar før nu. Men nu er den langt om længe færdig. Og det glæder mig, hvis du vil lytte med.

Sådan lytter du til tech-podcasten

I toppen af denne artikel, som du læser netop nu (shownotes) er der en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser.

Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android, samt i iTunes og Apples podcast app. Som noget nyt kan du også lytte med på Spotify. 

Lyt til tidligere episoder

Mere til historien

Inden jul udkommer årets sidste tech-podcast i 2018 – og den sidste i sæson 3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer