Podcast #52: Det vildeste nye tech

Jeg gør status på IFA-messen, fortæller om Google Assistant, der totalt fejler live i episoden og så kan du høre om de nye iPhones.

Det store tech-show i Berlin, kaldet IFA 2018, bød på den vildeste teknologi. Smarthøjttalere med stemmestyring og 8K-skærme var nogle af nyhederne. Men Virtual Reality, der tidligere var et stort trækplaster, udeblev totalt.

OBS… Der er lige nu problemer med web-afspilleren. Hvis ikke du ser en afspiller øverst i artiklen så kan du HER HENTE EPISODE 52.

Her er smarthøjttaleren Huawei AI Cube

I episode 52 af min tech-podcast gør jeg sammen med IT-journalist Peter Gotschalk status over messen. Det blev en spændende samtale om ny teknologi. Peter har dækket IFA 2018 for MereMobil.dk.

Du kan også høre, hvorfor B&O har droppet varemærket B&O Play, og Sony afslører om de i fremtiden stadig vil producere smartphones. Hør også hvorfor der skulle gå så lang tid, inden Sony kom op på siden af Samsungs topmodeller.

Naturligvis bliver der også plads til lidt snak om iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr– men det er ikke Apples produkter, som vil præge denne episode. Du vil dog kunne høre min vurdering af hvorvidt forbrugerne vil betale prisen for de nye iPhones.

John G techpodcast

Her indspiller jeg episode 52 af tech-podcasten fra MereMobil.dk

Disse iPhone-rygter holdt ikke stik

Google Assistant er fornyligt lanceret på dansk. Jeg forsøger i tech-podcasten med en livedemo af assistenten, der går totalt i kage.

I episoden kan du høre min mening om Sony Xperia XZ3 og Samsung Galaxy Watch.

Jeg håber, at du vil give episoden et lyt.

Sådan lytter du med

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed, kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 52

Mere til historien

Den næste episode af tech-podcasten fra MereMobil.dk udkommer i ugen med den 10. oktober 2018 (uge 41).

Festivalklar? Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram