Podcast #52: Det vildeste nye tech

Jeg gør status på IFA-messen, fortæller om Google Assistant, der totalt fejler live i episoden og så kan du høre om de nye iPhones.

Det store tech-show i Berlin, kaldet IFA 2018, bød på den vildeste teknologi. Smarthøjttalere med stemmestyring og 8K-skærme var nogle af nyhederne. Men Virtual Reality, der tidligere var et stort trækplaster, udeblev totalt.

OBS... Der er lige nu problemer med web-afspilleren. Hvis ikke du ser en afspiller øverst i artiklen så kan du HER HENTE EPISODE 52.

- Her er smarthøjttaleren Huawei AI Cube

I episode 52 af min tech-podcast gør jeg sammen med IT-journalist Peter Gotschalk status over messen. Det blev en spændende samtale om ny teknologi. Peter har dækket IFA 2018 for MereMobil.dk.

Du kan også høre, hvorfor B&O har droppet varemærket B&O Play, og Sony afslører om de i fremtiden stadig vil producere smartphones. Hør også hvorfor der skulle gå så lang tid, inden Sony kom op på siden af Samsungs topmodeller.

Naturligvis bliver der også plads til lidt snak om iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr– men det er ikke Apples produkter, som vil præge denne episode. Du vil dog kunne høre min vurdering af hvorvidt forbrugerne vil betale prisen for de nye iPhones.

John G techpodcast

Her indspiller jeg episode 52 af tech-podcasten fra MereMobil.dk

- Disse iPhone-rygter holdt ikke stik

Google Assistant er fornyligt lanceret på dansk. Jeg forsøger i tech-podcasten med en livedemo af assistenten, der går totalt i kage.

I episoden kan du høre min mening om Sony Xperia XZ3 og Samsung Galaxy Watch.

Jeg håber, at du vil give episoden et lyt.

Sådan lytter du med

Den artikel du læser netop nu (shownotes) har en afspiller i toppen. Tryk på den og lyt direkte i din browser. Du kan også finde MereMobil.dk podcast i alle de store podcast-apps på Android samt i iTunes og Apples podcast app.

Bedøm podcasten: Dig der lytter med via en iOS-enhed, kan bedømme podcasten via iTunes. Jeg vil blive rigtigt glad for din stemme.

Lyt til tidligere episoder

Om episode 52

Mere til historien

Den næste episode af tech-podcasten fra MereMobil.dk udkommer i ugen med den 10. oktober 2018 (uge 41).

Dette gør skærme ved dit barns hjerne

EP129: Skærmbrug kan føre til dårligere hukommelse og mindre kreativitet. En ekspert giver gode råd til familier med børn, der bruger iPad og telefon for meget.

(mere…)
DR sender "Sara & Monopolet" i podcast-krig

Der bliver brugt ord som "konkurrenceforvridning" og "statsfinansieret konkurrence" i forbindelse med DR's beslutning.

(mere…)
Gamle vinyler og tech der holder

EP128: Jeg har været i ’retro-land’ og lyttet på vinylpladespillere. I denne episode taler jeg også om langtidsholdbar teknologi.

(mere…)
Internet via satellitter – hvad skal vi med det?

EP127: Internet til fjerne egne, videotransmission til kampfly og droner er over os. Bliv klogere på satellit-teknologien her.

(mere…)
Har du Kina-frygt? Forstå TikTok-sagen

EP126: Er TikTok de nye slemme ’drenge i klassen’ og har vi i vesten misforstået appen og dens hensigter? Jeg pakker TikTok-problemet ud.

(mere…)
Tynd, hurtig, god pris – mød OnePlus 11

EP125: Her kan du lytte til min test af OnePlus 11.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram