Disse iPhone-rygter holdt ikke stik

Inden lanceringen af dette års iPhone-modeller var der mange rygter. Vi har set nærmere på nogle af de rygter, der ikke holdt vand.

iPhone Xs Max

iPhone Xs Max (Foto: Apple)

Apple offentliggjorde i sidste uge helt som rygterne havde forudsagt, tre nye modeller. Navnene på modellerne var også til allersidst rigtige på rygtebørsen. Men der var stadigvæk flere ting, som Apple altså ikke præsenterede på de nye modeller, men rygtebørsen havde forudsagt.

Vi ser her nærmere på, hvilke af de mange rygter, som ikke holdt vand.

Hurtigoplader i salgsæsken: Der florerede rygter om, at Apple ville sende en hurtigoplader med i salgsæsken, hvilket en række af konkurrenterne efterhånden gør. Men der medfølger altså ingen hurtigoplader i salgsæsken end ikke til topmodellen iPhone Xs Max. Til alle iPhone-modellerne medfølger den klassiske standard 5W lader. De nye modeller understøtter dog hurtigopladning. Met kræver, at du har en særlig lader.

USB Type-C stik: Rygterne havde også svirret om, at Apple måske ville lancere iPhones med et USB Type-C stik. Dette holdt altså heller ikke stik. Apple har holdt ved deres Lightning-stik. De er gået væk fra, at lade en Lightning til 3,5 mm jackstik adapter medfølge i salgsæsken.

Brug af Apple Pencil: De nye iPhones understøtter ikke Apple Pencil, hvilket TrendForce analytikere i hvert fald mente den ville komme til.

En ny iPad: Vi blev ”snydt” for en iPad, som der også havde været skriverier om. Eller snydt bliver vi nok ikke, da den formentlig vil blive lanceret til et event senere på året. Apple har heller ikke tidligere lanceret iPhones og iPads ved den samme event.

Navnene endte dog i sidste ende at blive afsløret, samt hukommelsesvarianterne, dual-SIM, dato for forsalg og salgsstart osv. holdt altså stik. Så endnu engang var det altså begrænset, hvor meget overraskelse der var i offentliggørelsen fra Apple.

Apple oplyste også, at de sender iOS 12 på gaden til alle i denne uge – netop inden de nye modeller har salgsstart.

LÆS OGSÅ: Mon Apple overrasker bare lidt i år?

Mere til historien

Det er ikke kun detaljerne om Apples telefoner, som allerede er ude inden præsentationen. Det er stort set alle producenter, som ikke længere kan eller vil holde tingene hemmelige. Da Samsung i august afslørede Galaxy Note 9 var alle detaljer ude allerede dagen før.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram