Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

12

RYGTE: Skal man tro et af de seneste rygter, så vil det næste iPhone-flagskib fra Apple understøtte brug af Apple Pencil.

iPad Pro med Apple Pencil
iPad Pro med Apple Pencil

Vi nærmer os tidspunktet for, hvornår Apple afholder deres årlige iPhone-event. Traditionen tro plejer det at være i løbet af september, hvilket altså vil sige i løbet af den næste måneds tid. Apple har i skrivende stund ikke offentliggjort, hvornår eventen vil blive afholdt.

 – Næste iPhone kommer i flere farver

Men at vi nærmer os september, ja det gør noget ved rygtestrømmen om de kommende produkter fra Apple.

Et af de seneste rygter går på, at det kommende flagskib fra Apple vil understøtte brug af Apple Pencil og komme med 512 GB intern hukommelse. Det mener TrendForce analytikere i hvert fald.

Holder disse rygter og spekulationer fra TrendForce stik, så bliver den næste “iPhone-topmodel” altså direkte konkurrent med Samsung Galaxy Note 9. På nuværende tidspunkt er Samsung Galaxy Note-serien det eneste “tilbud” til de forbrugere, som ønsker en “pen” til deres smartphone.

TrendForce mener også, at Apple vil komme med en dual-SIM version af flagskibet i år. Det skriver Cnet.com.

 – Har den næste iPhone dual-SIM?

To af de tre iPhone-modeller, som ventes offentliggjort, forventes at komme i handlen i slut september eller i løbet af oktober. Nærmere dato kommer TrendForce ikke ind på. Men de mener, at den billigste model af årets iPhones vil starte på en pris omkring 700-750 dollars og den dyreste vil få en pris på 990 dollars.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter eller spekulationer.

ANMELDELSE: Sådan er iPad Pro med Apple Pencil

Mere til historien

Da Samsung torsdag den 9. august 2018 lancerede Galaxy Note 9 var vi tilstede ved eventen. Hør i denne video hvad John G. fortæller om Samsung’s “S-Pen”. Hvad tænker du om sådan en “stylus pen”? Er Samsung Galaxy Note 9 med S-Pen eller en eventuel iPhone med Apple Pencil noget for dig?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer