Analytiker: Næste iPhone understøtter Apple Pencil

RYGTE: Skal man tro et af de seneste rygter, så vil det næste iPhone-flagskib fra Apple understøtte brug af Apple Pencil.

iPad Pro med Apple Pencil

iPad Pro med Apple Pencil

Vi nærmer os tidspunktet for, hvornår Apple afholder deres årlige iPhone-event. Traditionen tro plejer det at være i løbet af september, hvilket altså vil sige i løbet af den næste måneds tid. Apple har i skrivende stund ikke offentliggjort, hvornår eventen vil blive afholdt.

 - Næste iPhone kommer i flere farver

Men at vi nærmer os september, ja det gør noget ved rygtestrømmen om de kommende produkter fra Apple.

Et af de seneste rygter går på, at det kommende flagskib fra Apple vil understøtte brug af Apple Pencil og komme med 512 GB intern hukommelse. Det mener TrendForce analytikere i hvert fald.

Holder disse rygter og spekulationer fra TrendForce stik, så bliver den næste “iPhone-topmodel” altså direkte konkurrent med Samsung Galaxy Note 9. På nuværende tidspunkt er Samsung Galaxy Note-serien det eneste "tilbud" til de forbrugere, som ønsker en "pen" til deres smartphone.

TrendForce mener også, at Apple vil komme med en dual-SIM version af flagskibet i år. Det skriver Cnet.com.

 - Har den næste iPhone dual-SIM?

To af de tre iPhone-modeller, som ventes offentliggjort, forventes at komme i handlen i slut september eller i løbet af oktober. Nærmere dato kommer TrendForce ikke ind på. Men de mener, at den billigste model af årets iPhones vil starte på en pris omkring 700-750 dollars og den dyreste vil få en pris på 990 dollars.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter eller spekulationer.

ANMELDELSE: Sådan er iPad Pro med Apple Pencil

Mere til historien

Da Samsung torsdag den 9. august 2018 lancerede Galaxy Note 9 var vi tilstede ved eventen. Hør i denne video hvad John G. fortæller om Samsung's "S-Pen". Hvad tænker du om sådan en "stylus pen"? Er Samsung Galaxy Note 9 med S-Pen eller en eventuel iPhone med Apple Pencil noget for dig?

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram