Næste iPhone kommer i flere farver

RYGTE: Det ventes, at Apple vil lancere flere nye iPhone-modeller i år – og nu forlyder rygterne, at dette års modeller vil komme i helt nye farver.

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende  iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Sådan ser modellerne ud, som Ming-Chi Kuo mener vil blive Apples kommende iPhone-modeller (Foto: KGI Analytics)

Apple vil ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo lancerer op mod fem nye farver af dette års iPhone-modeller. Holder disse rygter stik, så vil du altså kunne få flere valgmuligheder når det kommer til farvevalget. Det skriver Tek.no.

Ming-Chi Kuo har tidligere ramt ret præcist med nogle af hans forudsigelser. Så det er spændende om han også denne gang rammer plet.

 - Apple dominerede i første kvartal 2018

Han mener, at Apple vil lancerer følgende to nye modeller.

  • iPhone med 6,5 tommer OLED-skærm i farverne sort, hvid og guld.
  • iPhone med 6,1 tommer LED-skærm i farverne grå, hvid, blå, rød og orange.

Apple har i 2013 forsøgt sig med iPhone-modeller i en masse farver. Det var med iPhone 5C, som havde en farverig plastikbagside. iPhone 5C kom i farverne grøn, blå, gul, rød og hvid. iPhone 5C blev aldrig en særlig populær model og der er heller ikke siden kommet en ny ”generation” af denne billigserie.

Foruden de to ovenstående iPhone-modeller, som Kuo forudser skulle der eftersigende også komme en opgradering til iPhone X. Men denne skulle angiveligt ”kun” ændrer sig ved, at blive opgraderet på hardwaren. Hvor altså de andre modeller vil blive ændret på designet også i forhold til det, som tidligere har været ”iPhone-looket”.

Ming-Chi Kuo mener også, at Apple vil droppe 3D-Touch skærmen på den billigste af LED-varianterne. Dette skulle være for, at gøre telefonen tyndere og spare penge. 3D-Touch skærm har ellers været noget alle iPhone-modeller siden iPhone 6S har haft – dog ikke iPhone SE.

De nye modeller kommer med iOS 12 fra salgsæsken. Du kan allerede nu afprøve en tidlig udgave af iOS 12, mens du venter på den endelige version frigives i efteråret.

 - Nu kan du prøve iOS 12 på din iPhone og iPad

Der er dog ikke andet at gøre end at vente og se. Normalt kommenterer Apple ikke på rygter og spekulationer.

Mere til historien

Der florerer også en masse rygter om en efterfølger til den populære iPhone SE, men heller ikke her har Apple indtil nu meldt noget officielt ud.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
94 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram