Jeg har prøvet Samsung Galaxy Note 9

VIDEO: Jeg har haft Samsung Galaxy Note 9 i hænderne, så du kan komme tæt på topmodellen før salgsstarten.

Ikke en revolution

Du får ikke en techrevolution, hvis du køber Samsung Galaxy Note 9. Du får derimod en kærkommen opdatering af sidste års note-model.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Samsung Galaxy Note 9

Blandt de gode nyheder er flytningen af fingeraftrykslæseren til en bedre placering, så sensoren er lettere at nå. Derudover kører Samsung videre med de biometriske genkendelser som ansigts- og irisgenkendelse til oplåsning.

I kameraet har softwaren nu genkendelse af op til 20 scener/motivtyper. Autoindstillingerne justeres med det samme til de meste optimale ud fra motivet.

Det skulle altså være ”umuligt” at tage et dårligt billede med Galaxy Note 9. Særligt fordi telefonen vil gøre brugeren opmærksom hvis motivet er sløret eller hvis en person på et gruppebillede står med lukkede øjne.

Bedre point-and-shoot billeder kan lyde som en god idé, men på Huawei P20 Pro, der også genkender scener og justerer automatisk har jeg tidligere set, at denne autoteknik kan over-pumpe billederne så de ikke er pæne eller naturlige.

Dette er noget jeg vil fokusere på i en kommende anmeldelse af Galaxy Note 9.

LÆS OGSÅ: Fortnite kan nu hentes på Android

Siden Galaxy S7 har Samsung anvendt vandkøling i topmodellerne. Galaxy Note 9 er ingen undtagelse. Her er systemet optimeret yderligere, så varmen i endnu højere grad ledes væk. Dette skulle angiveligt bidrage til en samlet højere performance når hardwaren sættes under pres.

For mange note-fans er S Pen noget af det vigtigste ved telefonen. På 9’eren understøtter pennen 4.096 trykfølsomhedspunkter og er dermed endnu mere præcis end tidligere. Pennen har også fået indbygget Bluetooth så den også kan bruges til andet end skærmen. Eksempelvis til start og pause af videoer eller til at skifte slides på en præsentation.

I Danmark kommer Samsung Galaxy Note 9 i to hukommelsesstørrelser. 128 GB lagerplads og 6 GB RAM samt 512 GB lagerplads med 8 GB RAM. Farverne bliver Ocean Blue og Midnight Black. Priserne starter ved 7.849 kroner.

LÆS OGSÅ: De danske priser på Samsung Galaxy Note 9

Mere til historien

Ifølge Samsung var S Pen den primære årsag til, at køberne valgte Galaxy Note 8, da den blev sendt på markedet i 2017.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram