Samsung Galaxy Note 9 pris og tilgængelighed

Her er de danske priser, farver og hukommelsesstørrelser på Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 (Foto: MereMobil.dk)

Den 24. august 2018 er Samsung Galaxy Note 9 klar i de danske butikker. Dermed er de danske Note-fans med på den globale lancering.

Samsung Galaxy Note 9 findes i fire farver, men kun de to når ud på det nordiske marked. Det er farverne Midnight Black med sort S Pen samt Ocean Blue med gul S Pen. De to andre farver, Metallic Copper og Lavender Purple må vi i første omgang se langt efter.

Ocean Blue er signaturfarven for årets model.

Op til lanceringen blev der talt om fire varianter af hukommelsesstørrelser (64, 128, 256 og 512 GB), men det endte med to. 128 GB og 512 GB intern lagerplads. 128 GB modellen har 6 GB RAM. I 512 GB versionen får du 8 GB RAM.

  • 128 GB lagerplads / 6 GB RAM: 7.849 kroner
  • 512 GB lagerplads / 8 GB RAM: 9.799 kroner

LÆS OGSÅ: Få alle detaljerne om Samsung Galaxy Note 9

Priserne er vejledende og oplyst af Samsung Danmark i forbindelse med lanceringen.

Da Galaxy Note 8 kom i 2017 var prisen 7.749 kroner. Her fik du 64 GB intern lagerplads. Prisen for den mindste version er altså sat 100 kroner op, men hukommelsen er også fordoblet på dette års model.

Den store nyhed for Note-fans er den forbedrede S Pen med 4.096 trykfølsomhedspunkter og Bluetooth forbindelse. Men også kameraet er værd at bemærke. Der er tale om det samme dual-kamera, som i Galaxy S9, men software har fået en stor justering.

Eksempelvis gør telefonen dig opmærksom på, hvis billedet er blevet sløret, eller hvis en person på billedet har lukkede øjne. Der er også automatisk motivgenkendelse (op til 20 scener), hvor telefonen forsøger at opnå det bedste fotoresultat, ved at justere hvidbalance, farve, eksponering m.m.

Som på Galaxy Note 8 er Samsung DeX også understøttet. Nu kræver det blot et kabel og ikke en hel dockingstation. Kablet følger ikke med i salgspakken.

Første kig på Galaxy Note 9

Mere til historien

Den første Galaxy Note kom i 2011. Dengang var 5.3 tommer skærm vanvittigt stort for mange. I dag er store smartphone-skærme helt almindeligt.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram