Samsung Galaxy Note 9 pris og tilgængelighed

36

Her er de danske priser, farver og hukommelsesstørrelser på Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9 (Foto: MereMobil.dk)

Den 24. august 2018 er Samsung Galaxy Note 9 klar i de danske butikker. Dermed er de danske Note-fans med på den globale lancering.

Samsung Galaxy Note 9 findes i fire farver, men kun de to når ud på det nordiske marked. Det er farverne Midnight Black med sort S Pen samt Ocean Blue med gul S Pen. De to andre farver, Metallic Copper og Lavender Purple må vi i første omgang se langt efter.

Ocean Blue er signaturfarven for årets model.

Op til lanceringen blev der talt om fire varianter af hukommelsesstørrelser (64, 128, 256 og 512 GB), men det endte med to. 128 GB og 512 GB intern lagerplads. 128 GB modellen har 6 GB RAM. I 512 GB versionen får du 8 GB RAM.

  • 128 GB lagerplads / 6 GB RAM: 7.849 kroner
  • 512 GB lagerplads / 8 GB RAM: 9.799 kroner

LÆS OGSÅ: Få alle detaljerne om Samsung Galaxy Note 9

Priserne er vejledende og oplyst af Samsung Danmark i forbindelse med lanceringen.

Da Galaxy Note 8 kom i 2017 var prisen 7.749 kroner. Her fik du 64 GB intern lagerplads. Prisen for den mindste version er altså sat 100 kroner op, men hukommelsen er også fordoblet på dette års model.

Den store nyhed for Note-fans er den forbedrede S Pen med 4.096 trykfølsomhedspunkter og Bluetooth forbindelse. Men også kameraet er værd at bemærke. Der er tale om det samme dual-kamera, som i Galaxy S9, men software har fået en stor justering.

Eksempelvis gør telefonen dig opmærksom på, hvis billedet er blevet sløret, eller hvis en person på billedet har lukkede øjne. Der er også automatisk motivgenkendelse (op til 20 scener), hvor telefonen forsøger at opnå det bedste fotoresultat, ved at justere hvidbalance, farve, eksponering m.m.

Som på Galaxy Note 8 er Samsung DeX også understøttet. Nu kræver det blot et kabel og ikke en hel dockingstation. Kablet følger ikke med i salgspakken.

Første kig på Galaxy Note 9

Mere til historien

Den første Galaxy Note kom i 2011. Dengang var 5.3 tommer skærm vanvittigt stort for mange. I dag er store smartphone-skærme helt almindeligt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
36 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer