Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

3

Samsung Galaxy Note 8 lander i midten af september. Dette koster Note 8 i Danmark.

Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 koster i Danmark 7.749 kroner uden abonnement (Foto: Samsung)

Efterfølgeren til Galaxy Note 7, der aldrig nåede på det danske marked, Galaxy Note 8, vil i Danmark koste 7.749 kroner uden abonnement. Det er for udgaven med 64 GB indbygget hukommelse og 6 GB RAM.

Hukommelsen kan udvides med MicroSD-kort på op til 256 GB.

Det bliver farverne sort og guld, der kan købes her i landet, men Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig lanceres på et senere tidspunkt.

Galaxy Note 8 bliver tilgængelig hos TDC (YouSee), Telia, Telenor og 3 samt alle de større salgskanaler, oplyser Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 – alt du skal vide

I vores markedsområde kører Galaxy Note 8 på processoren Exynos 8895 og ikke Qualcomm Snapdragon 835. Rent praktisk i forhold til ydelsen betyder det ikke noget for brugeroplevelsen.

Salget starter den 15. september 2017, og der vil være forsalg op til. I forsalgsperioden vil der i Europa medfølge en Samsung DeX dockingstation, så DeX funktionen kan udnyttes. Denne medfølger ikke, hvis telefonen købes når forsalget er slut.

I forhold til Note 7, der ikke kom ud på de danske butikshylder, har Samsung sat prisen op. Galaxy Note 7 var sidste år sat til 6.699 kroner for 64 GB versionen. Altså den samme hukommelsesversion som Note 8, der nu koster 1.050 kroner mere.

Mere til historien

Galaxy Note 6 kom i øvrigt heller aldrig på markedet. Dette nummer sprang Samsung over for at få nummerrækkefølgen til at matche med topprodukterne i S-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer