Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Samsung Galaxy Note 8 lander i midten af september. Dette koster Note 8 i Danmark.

Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 koster i Danmark 7.749 kroner uden abonnement (Foto: Samsung)

Efterfølgeren til Galaxy Note 7, der aldrig nåede på det danske marked, Galaxy Note 8, vil i Danmark koste 7.749 kroner uden abonnement. Det er for udgaven med 64 GB indbygget hukommelse og 6 GB RAM.

Hukommelsen kan udvides med MicroSD-kort på op til 256 GB.

Det bliver farverne sort og guld, der kan købes her i landet, men Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig lanceres på et senere tidspunkt.

Galaxy Note 8 bliver tilgængelig hos TDC (YouSee), Telia, Telenor og 3 samt alle de større salgskanaler, oplyser Samsung.

- Samsung Galaxy Note 8 – alt du skal vide

I vores markedsområde kører Galaxy Note 8 på processoren Exynos 8895 og ikke Qualcomm Snapdragon 835. Rent praktisk i forhold til ydelsen betyder det ikke noget for brugeroplevelsen.

Salget starter den 15. september 2017, og der vil være forsalg op til. I forsalgsperioden vil der i Europa medfølge en Samsung DeX dockingstation, så DeX funktionen kan udnyttes. Denne medfølger ikke, hvis telefonen købes når forsalget er slut.

I forhold til Note 7, der ikke kom ud på de danske butikshylder, har Samsung sat prisen op. Galaxy Note 7 var sidste år sat til 6.699 kroner for 64 GB versionen. Altså den samme hukommelsesversion som Note 8, der nu koster 1.050 kroner mere.

Mere til historien

Galaxy Note 6 kom i øvrigt heller aldrig på markedet. Dette nummer sprang Samsung over for at få nummerrækkefølgen til at matche med topprodukterne i S-serien.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram