Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Samsung Galaxy Note 8 lander i midten af september. Dette koster Note 8 i Danmark.

Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 koster i Danmark 7.749 kroner uden abonnement (Foto: Samsung)

Efterfølgeren til Galaxy Note 7, der aldrig nåede på det danske marked, Galaxy Note 8, vil i Danmark koste 7.749 kroner uden abonnement. Det er for udgaven med 64 GB indbygget hukommelse og 6 GB RAM.

Hukommelsen kan udvides med MicroSD-kort på op til 256 GB.

Det bliver farverne sort og guld, der kan købes her i landet, men Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at den blå variant formentlig lanceres på et senere tidspunkt.

Galaxy Note 8 bliver tilgængelig hos TDC (YouSee), Telia, Telenor og 3 samt alle de større salgskanaler, oplyser Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 – alt du skal vide

I vores markedsområde kører Galaxy Note 8 på processoren Exynos 8895 og ikke Qualcomm Snapdragon 835. Rent praktisk i forhold til ydelsen betyder det ikke noget for brugeroplevelsen.

Salget starter den 15. september 2017, og der vil være forsalg op til. I forsalgsperioden vil der i Europa medfølge en Samsung DeX dockingstation, så DeX funktionen kan udnyttes. Denne medfølger ikke, hvis telefonen købes når forsalget er slut.

I forhold til Note 7, der ikke kom ud på de danske butikshylder, har Samsung sat prisen op. Galaxy Note 7 var sidste år sat til 6.699 kroner for 64 GB versionen. Altså den samme hukommelsesversion som Note 8, der nu koster 1.050 kroner mere.

Mere til historien

Galaxy Note 6 kom i øvrigt heller aldrig på markedet. Dette nummer sprang Samsung over for at få nummerrækkefølgen til at matche med topprodukterne i S-serien.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram