Samsung Galaxy Note 7 – pris og tilgængelighed

Sidste år lancerede Samsung ikke Galaxy Note 5 på det danske marked, men danskerne snydes ikke i år. Se hvornår du kan købe Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop offentliggjort den længe ventede phablet Galaxy Note 7 ved en stor event i New York – og du har kunne følge lanceringen hjemmefra stuen.

Galaxy Note 7 er efterfølgeren til Galaxy Note 5, og sidder du så og tænker, hvor Galaxy Note 6 blev af, ja så er det korte svar, at den er udgået for at gøre det mere logisk for mobilkøberne.

Galaxy Note 7 har samme nummer, som modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Men modsat sidste års model Galaxy Note 5, så kommer dette års Galaxy Note 7 altså til Danmark helt som rygterne forudsagde.

Salgsstarten for Galaxy Note 7 bliver den 2. september 2016. Den vejledende pris, uden abonnement er sat til 6.699 kroner. Det er for en udgave med 64 GB hukommelse.

Forsalget af Galaxy Note 7 starter allerede den 16. august.

Galaxy Note 7 – det skal du vide

Sådan er Note 7 – første kig

Mere til historien

Da Galaxy Note 5 blev lanceret sidste år blev den i første omgang holdt uden for hele Europa, hvor vi i stedet fik Galaxy S6 Edge+, der dog var uden S-Pen, som er noget af det der giver en unik oplevelse på Note-serien. Senere fulgte lancering i nogle europæiske lande, dog ikke Danmark.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram