Samsung Galaxy Note 7 – pris og tilgængelighed

0

Sidste år lancerede Samsung ikke Galaxy Note 5 på det danske marked, men danskerne snydes ikke i år. Se hvornår du kan købe Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop offentliggjort den længe ventede phablet Galaxy Note 7 ved en stor event i New York – og du har kunne følge lanceringen hjemmefra stuen.

Galaxy Note 7 er efterfølgeren til Galaxy Note 5, og sidder du så og tænker, hvor Galaxy Note 6 blev af, ja så er det korte svar, at den er udgået for at gøre det mere logisk for mobilkøberne.

Galaxy Note 7 har samme nummer, som modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Men modsat sidste års model Galaxy Note 5, så kommer dette års Galaxy Note 7 altså til Danmark helt som rygterne forudsagde.

Salgsstarten for Galaxy Note 7 bliver den 2. september 2016. Den vejledende pris, uden abonnement er sat til 6.699 kroner. Det er for en udgave med 64 GB hukommelse.

Forsalget af Galaxy Note 7 starter allerede den 16. august.

Galaxy Note 7 – det skal du vide

Sådan er Note 7 – første kig

Mere til historien

Da Galaxy Note 5 blev lanceret sidste år blev den i første omgang holdt uden for hele Europa, hvor vi i stedet fik Galaxy S6 Edge+, der dog var uden S-Pen, som er noget af det der giver en unik oplevelse på Note-serien. Senere fulgte lancering i nogle europæiske lande, dog ikke Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer