Samsung Galaxy Note 7 – pris og tilgængelighed

Sidste år lancerede Samsung ikke Galaxy Note 5 på det danske marked, men danskerne snydes ikke i år. Se hvornår du kan købe Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop offentliggjort den længe ventede phablet Galaxy Note 7 ved en stor event i New York - og du har kunne følge lanceringen hjemmefra stuen.

Galaxy Note 7 er efterfølgeren til Galaxy Note 5, og sidder du så og tænker, hvor Galaxy Note 6 blev af, ja så er det korte svar, at den er udgået for at gøre det mere logisk for mobilkøberne.

Galaxy Note 7 har samme nummer, som modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Men modsat sidste års model Galaxy Note 5, så kommer dette års Galaxy Note 7 altså til Danmark helt som rygterne forudsagde.

Salgsstarten for Galaxy Note 7 bliver den 2. september 2016. Den vejledende pris, uden abonnement er sat til 6.699 kroner. Det er for en udgave med 64 GB hukommelse.

Forsalget af Galaxy Note 7 starter allerede den 16. august.

- Galaxy Note 7 - det skal du vide

Sådan er Note 7 - første kig

Mere til historien

Da Galaxy Note 5 blev lanceret sidste år blev den i første omgang holdt uden for hele Europa, hvor vi i stedet fik Galaxy S6 Edge+, der dog var uden S-Pen, som er noget af det der giver en unik oplevelse på Note-serien. Senere fulgte lancering i nogle europæiske lande, dog ikke Danmark.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram