Ingen Samsung Galaxy Note 5 i Europa

Note 5 kommer hverken til Danmark eller Europa, lyder det fra Samsung.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5

Lige siden før sommerferien har der været gættet på en august-lancering af Galaxy Note 5, eller alternativt ved IFA-messen i Berlin der åbner i starten af september.

Samsung Galaxy Note 5 blev offentliggjort ved en Samsung Unpacked event den 13. august 2015, og selvom Samsung har haft en unik position i note-segmentet, da ingen konkurrenter har produkter der kan matche funktionaliteten i Galaxy Note, blev det til en kold afvaskning for europæiske note-fans ved eventen i New York.

Galaxy Note 5 kommer ikke til Danmark. Faktisk bliver Note 5 slet ikke lanceret i Europa, lyder det fra Samsung.

I vores markedsområde må vi derfor nøjes med en opdateret S6 Edge med navnet Galaxy S6 Edge+, der ikke indeholder S Pen eller de funktioner, som er unikke for Note-serien.

- "Tilgængeligheden af Samsung Galaxy Note 5 vil variere i forhold til efterspørgslen fra kunderne og den specifikke markedssituation. Note 5 vil blive introduceret i USA og Asien i august, og vil se fremadrettet de nærmere på muligheden for lanceirng i andre markeder," lyder det officielle statement fra Samsung.

- Web-TV: Vi har prøvet Samsung Galaxy S6 Edge+

 

Officiel videopræsentation af Note 5

https://www.youtube.com/watch?v=CppgLnNM1PE&feature=youtu.be

Billeder af Note 5

Mere til historien

Sidste års Note kom ved IFA 2015. Note 4 kom i to versioner; Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge. I anmeldelsen her på MereMobil.dk kaldte vi Note 4 for en ”genial assistent”, men der bliver altså umiddelbart ikke en femte assistent til note-folket i Danmark.

Læs også:
- Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy Note 4

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram