Ingen Samsung Galaxy Note 5 i Europa

13

Note 5 kommer hverken til Danmark eller Europa, lyder det fra Samsung.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Lige siden før sommerferien har der været gættet på en august-lancering af Galaxy Note 5, eller alternativt ved IFA-messen i Berlin der åbner i starten af september.

Samsung Galaxy Note 5 blev offentliggjort ved en Samsung Unpacked event den 13. august 2015, og selvom Samsung har haft en unik position i note-segmentet, da ingen konkurrenter har produkter der kan matche funktionaliteten i Galaxy Note, blev det til en kold afvaskning for europæiske note-fans ved eventen i New York.

Galaxy Note 5 kommer ikke til Danmark. Faktisk bliver Note 5 slet ikke lanceret i Europa, lyder det fra Samsung.

I vores markedsområde må vi derfor nøjes med en opdateret S6 Edge med navnet Galaxy S6 Edge+, der ikke indeholder S Pen eller de funktioner, som er unikke for Note-serien.

– “Tilgængeligheden af Samsung Galaxy Note 5 vil variere i forhold til efterspørgslen fra kunderne og den specifikke markedssituation. Note 5 vil blive introduceret i USA og Asien i august, og vil se fremadrettet de nærmere på muligheden for lanceirng i andre markeder,” lyder det officielle statement fra Samsung.

Web-TV: Vi har prøvet Samsung Galaxy S6 Edge+

 

Officiel videopræsentation af Note 5

https://www.youtube.com/watch?v=CppgLnNM1PE&feature=youtu.be

Billeder af Note 5

Mere til historien

Sidste års Note kom ved IFA 2015. Note 4 kom i to versioner; Galaxy Note 4 og Galaxy Note Edge. I anmeldelsen her på MereMobil.dk kaldte vi Note 4 for en ”genial assistent”, men der bliver altså umiddelbart ikke en femte assistent til note-folket i Danmark.

Læs også:
Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy Note 4

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer