Vi har prøvet Galaxy S6 Edge+

Web-TV: Samsung Galaxy S6 Edge+ er en cool stor version af S6 Edge. Vi har prøvet S6 Edge+ - kom tæt på telefonen her.


Stor skærm og hurtig opladning

Samsung Galaxy S6 Edge har fået en storebror med større skærm og nye funktioner. Skærmen er nu oppe på 5,7 tommer med en opløsning på hele 1440 x 2560 pixels. Derudover har plusmodelen fået 1 GB RAM ekstra, så RAM-hukommelsen nu er oppe på 4 GB.

S6 Edge blev introduceret i hukommelses-varianter på 32, 64 og 128 GB, men det bliver ikke tilfældet for Edge+ der kun bliver tilgængelig med 32 og 64 GB hukommelse. Samsung har fortsat ikke gjort plads til hukommelseskort, så du har den plads telefonen er født med.

Samsung Galaxy S6 Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S6 Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Du kan oplade batteriet, der har kapacitet på 3.000 mAh, på omkring halvanden time hvis den medfølgende hurtigoplader anvendes. I forhold til Edge-modellen fra i foråret har Samsung forbedret den trådløse oplademulighed. Som tilbehør kan der købes en ny trådløs oplader, som kan lade telefonen helt op på to timer. Den nye lader er bagudkompatibel så den også vil kunne oplade andre telefoner, vel at mærke blot med den velkendte langsomme lade-hastighed.

- Alt om: Samsung Galaxy S6 Edge+

Sammen med S6 Edge+ introducerer Samsung forskellige typer af covers. Der vil kunne købes et Clear View Cover, Flip-covers og forskellige bling-bling udgaver. Det mest bemærkelsesværdige tilbehør er et Bluetooth-baseret tastatur, der kan klikkes oven på S6 Edge+, så den næsten minder om en Blackberry.

Samsung bruger samme kameratype i plus-modellen som i den oprindelige Edge. Opløsningen er fortsat 16 megapixels med optisk billedestabilisator. Opstarten ved at dobbeltklikke på hjemknappen sker, ifølge Samsung, på 0,6 sekunder.

I starten af september er Samsung Galaxy S6 Edge+ klar til salg i hele Norden. Prisen for 32 GB udgaven ligger vejledende på 6.999 kroner.

- Pris og tilgængelighed på Galaxy S6 Edge+ i Danmark

Mere til historien

Samsung har også introduceret en ny Galaxy Note, men Galaxy Note 5 kommer ikke i vores markedsområde, hvor vi må ’nøjes’ med Edge+.

Læs også:
- Vores første indtryk af Galaxy S6 Edge+

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram