Vi har prøvet Galaxy S6 Edge+

7

Web-TV: Samsung Galaxy S6 Edge+ er en cool stor version af S6 Edge. Vi har prøvet S6 Edge+ – kom tæt på telefonen her.


Stor skærm og hurtig opladning

Samsung Galaxy S6 Edge har fået en storebror med større skærm og nye funktioner. Skærmen er nu oppe på 5,7 tommer med en opløsning på hele 1440 x 2560 pixels. Derudover har plusmodelen fået 1 GB RAM ekstra, så RAM-hukommelsen nu er oppe på 4 GB.

S6 Edge blev introduceret i hukommelses-varianter på 32, 64 og 128 GB, men det bliver ikke tilfældet for Edge+ der kun bliver tilgængelig med 32 og 64 GB hukommelse. Samsung har fortsat ikke gjort plads til hukommelseskort, så du har den plads telefonen er født med.

Samsung Galaxy S6 Edge+ (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S6 Edge+ (Foto: MereMobil.dk)

Du kan oplade batteriet, der har kapacitet på 3.000 mAh, på omkring halvanden time hvis den medfølgende hurtigoplader anvendes. I forhold til Edge-modellen fra i foråret har Samsung forbedret den trådløse oplademulighed. Som tilbehør kan der købes en ny trådløs oplader, som kan lade telefonen helt op på to timer. Den nye lader er bagudkompatibel så den også vil kunne oplade andre telefoner, vel at mærke blot med den velkendte langsomme lade-hastighed.

Alt om: Samsung Galaxy S6 Edge+

Sammen med S6 Edge+ introducerer Samsung forskellige typer af covers. Der vil kunne købes et Clear View Cover, Flip-covers og forskellige bling-bling udgaver. Det mest bemærkelsesværdige tilbehør er et Bluetooth-baseret tastatur, der kan klikkes oven på S6 Edge+, så den næsten minder om en Blackberry.

Samsung bruger samme kameratype i plus-modellen som i den oprindelige Edge. Opløsningen er fortsat 16 megapixels med optisk billedestabilisator. Opstarten ved at dobbeltklikke på hjemknappen sker, ifølge Samsung, på 0,6 sekunder.

I starten af september er Samsung Galaxy S6 Edge+ klar til salg i hele Norden. Prisen for 32 GB udgaven ligger vejledende på 6.999 kroner.

Pris og tilgængelighed på Galaxy S6 Edge+ i Danmark

Mere til historien

Samsung har også introduceret en ny Galaxy Note, men Galaxy Note 5 kommer ikke i vores markedsområde, hvor vi må ’nøjes’ med Edge+.

Læs også:
Vores første indtryk af Galaxy S6 Edge+

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer