Se testen af Samsung Galaxy Note 4

0

WEB-TV: Galaxy Note 4 er en genial moderne PDA. S Pen er flot integreret med softwarefunktioner, og ingen konkurrenter kommer i nærheden af, at kunne det samme.

Selvom Samsung Galaxy Note 4 med sin 5,7 tommer skærm er stor, er det ikke størrelse uden grund.

Betjeningspennen, S Pen, er dybt integreret med en række relevante funktioner og applikationer. Netop det gør, at Galaxy Note 4 absolut er en telefon mobilkøbere, med behov for notater, tegninger og research, bør se nærmere på.

Test af Galaxy Note 4

Genkendelse af håndskrift

S Pen gør det muligt at skrive tekster med håndskrift, der bliver oversat til almindelig skærmtekst. Der kan også laves klip af tekster og billeder fra forskellige websites, og efterfølgende samle resultatet fra klipbakken S Note notetprogrammet, der synkroniserer med den populære notatapplikation Evernote.

I Note 4 er der mange forskellige pentyper, farver og tykkelser at vælge imellem, så man kan få det helt rigtigt udtryk på notaterne, eller de researchelementer, man er i gang med at indsamle.

God strømtid men performance problemer

Selvom Samsung Galaxy Note 4 har en stor skærm, betyder det ikke mangel på strøm. Telefonen er yderst effektiv når det kommer til strømforbruget, og hvis der pludselig er behov for opladning, kan den medfølgende hurtiglader bringe batteriet fra 0 til 50 procent på blot 30 minutter. I forgængeren Galaxy Note 3 tog dette dobbelt så lang tid.

De punkter hvor Note 4 ikke gør det godt nok, er på den overordnede performance, når det kommer til skift mellem applikationer. Det går alt for langsomt – ikke konsekvent hele tiden, men ind i mellem. Lige nok til det føles irriterede. Kameraet er ganske fint, men det er set bedre. Præcis det samme kan jeg sige om fingeraftrykslæseren.

Samsung Galaxy Note 4 fortjener 5 ud af 6 stjerner, men i lyset af, at den foregående model scorede topkarakter, når 4’eren ikke helt i mål. Det handler blandt andet om, at kravene og forventningerne til produkterne hele tiden skærpes.

For at få alle detaljer med vil jeg anbefale, at du læser den store test af Samsung Galaxy Note 4, og naturligvis ser ovenstående web-tv indslag.

Billeder af Galaxy Note 4

Mere til historien

Note 4 sælges også i en specialversion kaldet Samsung Galaxy Note Edge. Her er der kommet en lille ekstra skærm, ved siden af hovedskærmen – placeret på kanten. Meningen er, at den skal kunne vise blandt andet notifikationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer