Se testen af Samsung Galaxy Note 4

WEB-TV: Galaxy Note 4 er en genial moderne PDA. S Pen er flot integreret med softwarefunktioner, og ingen konkurrenter kommer i nærheden af, at kunne det samme.

Selvom Samsung Galaxy Note 4 med sin 5,7 tommer skærm er stor, er det ikke størrelse uden grund.

Betjeningspennen, S Pen, er dybt integreret med en række relevante funktioner og applikationer. Netop det gør, at Galaxy Note 4 absolut er en telefon mobilkøbere, med behov for notater, tegninger og research, bør se nærmere på.

Test af Galaxy Note 4

Genkendelse af håndskrift

S Pen gør det muligt at skrive tekster med håndskrift, der bliver oversat til almindelig skærmtekst. Der kan også laves klip af tekster og billeder fra forskellige websites, og efterfølgende samle resultatet fra klipbakken S Note notetprogrammet, der synkroniserer med den populære notatapplikation Evernote.

I Note 4 er der mange forskellige pentyper, farver og tykkelser at vælge imellem, så man kan få det helt rigtigt udtryk på notaterne, eller de researchelementer, man er i gang med at indsamle.

God strømtid men performance problemer

Selvom Samsung Galaxy Note 4 har en stor skærm, betyder det ikke mangel på strøm. Telefonen er yderst effektiv når det kommer til strømforbruget, og hvis der pludselig er behov for opladning, kan den medfølgende hurtiglader bringe batteriet fra 0 til 50 procent på blot 30 minutter. I forgængeren Galaxy Note 3 tog dette dobbelt så lang tid.

De punkter hvor Note 4 ikke gør det godt nok, er på den overordnede performance, når det kommer til skift mellem applikationer. Det går alt for langsomt – ikke konsekvent hele tiden, men ind i mellem. Lige nok til det føles irriterede. Kameraet er ganske fint, men det er set bedre. Præcis det samme kan jeg sige om fingeraftrykslæseren.

Samsung Galaxy Note 4 fortjener 5 ud af 6 stjerner, men i lyset af, at den foregående model scorede topkarakter, når 4’eren ikke helt i mål. Det handler blandt andet om, at kravene og forventningerne til produkterne hele tiden skærpes.

For at få alle detaljer med vil jeg anbefale, at du læser den store test af Samsung Galaxy Note 4, og naturligvis ser ovenstående web-tv indslag.

Billeder af Galaxy Note 4

Mere til historien

Note 4 sælges også i en specialversion kaldet Samsung Galaxy Note Edge. Her er der kommet en lille ekstra skærm, ved siden af hovedskærmen – placeret på kanten. Meningen er, at den skal kunne vise blandt andet notifikationer.

OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Den bedste robotstøvsuger er Roomba J7+

TEST: Roomba J7+ fra iRobot er den hidtil bedste robotstøvsuger, at jeg har testet. Rengøringen er fin og så ER den smart.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram