Samsung Galaxy Note Edge – skærm på kanten

5

Samsungs seneste nyskabelse er en ekstra skærm på kanten af telefonen. Læs her om Samsung Galaxy Note Edge.

Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Note Edge

Sammen med Galaxy Note 4 har Samsung introduceret en variant af Note 4, der har en bemærkelsesværdig funktion. Ved siden af Super AMOLED skærmen på 5,6 tommer sidder en ekstra skærm – et kurvet kantdisplay.

Samsung Galaxy Note 4 – her er den

Ideen er, at forskellige genveje til programmer samt notifikationer, kan vises på denne ekstra skærm, der også kan tilpasses med ens personlige baggrund.

Ved afspilning af videoer er det videoafspillerens kontrolknapper, at skærmen viser. Hvis telefonen er med i seng, kan det lille display vise hvad klokken er.

Edge er også en Note 4

Galaxy Note Edge er, når der ses bort fra den ekstra skærm, også en fuldblods Galaxy Note 4 med S Pen og alle de samme softwarefunktioner.

Note Edge kører på en 2,7 GHz quad-core processor. Der er 3 GB RAM og alt efter version, er den tilgængelig med 32 eller 64 GB hukommelse. Derudover kan hukommelsen opgraderes med op til 64 GB via microSD kort.

Note Edge vejer 174 gram og måler 151,3 x 82,4 x 8,3 mm.

Den kommer med et batteri på 3.000 mAh, der understøtter hurtig opladning. Det vil sige, at batteriet kan oplades til 50 procents kapacitet på blot 30 minutter.

Billeder af Galaxy Note Edge

16 megapixels og mange sensorer

På specifikationslisten finder vi også fingeraftrykslæser, pulsmåler, IR-LED, magnetsensor, barometer, lysføler, gyroskop osv. Naturligvis har den også NFC, GPS og 4G i Cat6.

Hovedkameraet er på 16 megapixels, mens frontkameraet er oppe på 3,7 megapixels. Med frontkameraet kan der tages panoramabilleder.

Telefonen kører med Samsungs tilpasninger på Android 4.4 KitKat.

Det er umiddelbart ikke helt klart hvornår Samsung Galaxy Note Edge bliver tilgængelig i butikkerne, eller om produktet overhovedet kommer på det danske marked. Prisen er også ukendt i skrivende stund.

Samsung Galaxy Note 4 – pris og tilgængelighed

Mere til historien

For uddybende detaljer om Galaxy Note Edge skal du læse vores beskrivelse af Samsung Galaxy Note 4, der stort set med undtagelse af skærmen, er det samme produkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer