Samsung Galaxy Note 4 – her er den

0

Samsung præsenterede ved IFA 2014 i Berlin deres nyeste topmodel i phablet-kategorien – arbejdstelefonen, Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 4 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 4 kommer med en 5,7 tommer Super AMOLED skærm med opløsningen 2560 x 1440 pixels, også kendt som 2K opløsning.

Telefonen drives af en Exynos Octa Core processor. Der er 3 GB RAM og 16 eller 32 GB indbygget hukommelse, alt efter hvilken udgave der vælges. Telefonen har 4G LTE i Cat6 og Bluetooth 4.0 (med Low Energy).

Note 4 vejer 176 gram og er 8,4 millimeter tyk.

Desuden kommer Galaxy Note 4 med nogle nye smarte funktioner, som hurtig opladning, ultra-energibesparende tilstand, fingeraftrykslæser og flere mikrofoner, hvilket gør det muligt at optage og lytte til specifikke stemmer i en gruppesamtale.

Forbedret S Pen

Samsung har i Galaxy Note 4 gjort meget ud af, at forbedre særligt multivindue-funktionen. Nu kan man med den medfølgende S Pen, eller fingeren, ændre størrelsen på det aktuelle program (f.eks. SMS) og gøre plads på skærmen til endnu et program.

S Pen virker nu mere som en mus gør på computeren, hvor det f.eks. kan lade sig gøre, at vælge flere billeder på én gang eller flere stykker tekst på en website. Det er blot, at trykke knappen på pennen ind, inden der vælges.

Samsung siger S Pen fungerer mere præcis, end det vi har set på de foregående Notes. Det skulle næsten være som at skrive med en almindelig blyant eller kuglepen.

TEST: Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Udvidelser af kameraet

Kameraet har 16 megapixels opløsning og optikken kan tage 60 procent mere lys ind, sammenlignet med foregående Note-modeller. Frontkameraet er på 3,7 megapixels og med mulighed for at tage selfies som panorama.

Generelt er der kommet en lang række software-forbedringer og nyheder i Galaxy Note 4, der uden tvivl vil være fantastiske, for den målgruppe Note 4 rammer.

Samsung introducerede også en ny opladeteknik, der gør det muligt at oplade batteriet fra 0 til 50 procent på kun 30 minutter. Det tog omkring 55 minutter på den foregående model, at lade telefonen halvt op.

Store skærme sælger – salget af phablets er eksploderet

Kameraet har Smart Optical Image Stabilizer og forbedret eksponering under mørke lysforhold.

På markedet snart

Samsung Galaxy Note 4 lader på markedet i oktober måned og vil være tilgængelig i farverne Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold og Blossom Pink. Det er endnu uvist om alle farvevarianterne vil blive tilgængelige på det danske marked.

Se pris og tilgængelighed på Galaxy Note 4 her

Samsung har også præsenteret en særlig udgave af Note 4 kaldet Galaxy Note Edge. Det særlige er, at der er kommet en lille ekstra skærm, ved siden af hovedskærmen – placeret på kanten.

Mere til historien

Samsung har haft stor succes med deres Galaxy Note-serie, der blot er blevet en større succes år for år. Traditionen tro præsenteres årets nye model til IFA-messen i Berlin.

Læs også:
Kommentar: Phablets – ja tak!

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer