Galaxy Note 5 til Europa men ikke Danmark

3

Samsung Galaxy Note 5 kommer hverken til Danmark eller Norge, lyder det fra Samsung, men europæisk lancering er bekræftet.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Ved frigivelsen af Galaxy Note 5, tilbage i slutsommeren, lød det fra Samsung, at modellen ikke ville blive lanceret i vores markedsområde. I stedet satsede man på Galaxy Edge-serien. Kort efter startede rygter og spekulationer om en Europa-lancering alligevel, og i oktober talte rygterne igen igen om en europæisk lancering.

Her i starten af december er en Europa lancering af Samsung Galaxy Note 5 igen på plakaten.

Her er Galaxy Note 5

Note-fans i Danmark skal ikke se frem til en sen julegave. I et kortfattet svar fortæller Samsung til MereMobil.dk, at en dansk lancering ikke er på vej. Traditionelt ligger danske lanceringer tæt op af de andre nordiske lande, og det tyder på hele regionen er ude af planerne.

– ”Vi har desværre ikke andre oplysninger at give, end vi har haft tidligere. Og det er, at Note 5 ikke er blandt produkterne, som vil blive solgt i Norge,” siger Stig-Ove Langø fra Samsung i Norge til Tek.no. Sammenholdt med den danske udmelding må vi altså endnu engang se skuffede til, når andre europæiske lande får smartphonen sat frem i vinduerne.

Stig-Ove Langø bekræfter en europæisk lancering. Afgørelsen af hvilke markedsområder der får Note 5 til salg er taget på et højere niveau i organisationen, lyder det fra Norge.

Da Note 5 blev sat til salg opstod der hurtigt en #sPenGate, fordi brugerne uheldigvis fik sat S Pen omvendt i telefonen. Gense her min lille blogvideo om den S Pen sagen.

Mere til historien

Samsung lancerede Galaxy Note 5 i USA og Asien som de første steder, da det traditionelt er her Note-serien har fået den bedste modtagelse blandt mobilkøberne.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer