Galaxy Note 5 til Europa men ikke Danmark

Samsung Galaxy Note 5 kommer hverken til Danmark eller Norge, lyder det fra Samsung, men europæisk lancering er bekræftet.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5

Ved frigivelsen af Galaxy Note 5, tilbage i slutsommeren, lød det fra Samsung, at modellen ikke ville blive lanceret i vores markedsområde. I stedet satsede man på Galaxy Edge-serien. Kort efter startede rygter og spekulationer om en Europa-lancering alligevel, og i oktober talte rygterne igen igen om en europæisk lancering.

Her i starten af december er en Europa lancering af Samsung Galaxy Note 5 igen på plakaten.

- Her er Galaxy Note 5

Note-fans i Danmark skal ikke se frem til en sen julegave. I et kortfattet svar fortæller Samsung til MereMobil.dk, at en dansk lancering ikke er på vej. Traditionelt ligger danske lanceringer tæt op af de andre nordiske lande, og det tyder på hele regionen er ude af planerne.

- ”Vi har desværre ikke andre oplysninger at give, end vi har haft tidligere. Og det er, at Note 5 ikke er blandt produkterne, som vil blive solgt i Norge,” siger Stig-Ove Langø fra Samsung i Norge til Tek.no. Sammenholdt med den danske udmelding må vi altså endnu engang se skuffede til, når andre europæiske lande får smartphonen sat frem i vinduerne.

Stig-Ove Langø bekræfter en europæisk lancering. Afgørelsen af hvilke markedsområder der får Note 5 til salg er taget på et højere niveau i organisationen, lyder det fra Norge.

Da Note 5 blev sat til salg opstod der hurtigt en #sPenGate, fordi brugerne uheldigvis fik sat S Pen omvendt i telefonen. Gense her min lille blogvideo om den S Pen sagen.

Mere til historien

Samsung lancerede Galaxy Note 5 i USA og Asien som de første steder, da det traditionelt er her Note-serien har fået den bedste modtagelse blandt mobilkøberne.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nu kan du forudbestille de nye iPhone 14-modeller

Apple præsenterede tidligere på ugen de nye iPhone 14-modeller. Netop nu kan de forudbestilles.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Samsung driller Apple før iPhone 14-lancering

Samsung har gjort det til en tradition, at de inden lanceringen af nye iPhones driller Apple lidt. Se videoen her.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch5 Pro test | bedste smartwatch på Android

TEST: Har du en Android-telefon, er Samsung Galaxy Watch5 Pro det bedste smartwatch, du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram