Måske kommer Galaxy Note 5 alligvel til Europa

0

Små indikationer peger i retning af, at Samsung Galaxy Note 5 måske alligevel kommer til Europa.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

I forbindelse med præsentationen af Samsung Galaxy Note 5 var Europa, og herunder Danmark, ikke med på det første roadmap for salgsstarten. Samsung valgte et fokus på Asien og USA, hvor note-segmentet er større ned tilfældet er i Europa, som i stedet ville få Galaxy S6 Edge+, som grundlæggende er den samme telefon blot uden S Pen.

Nu er nogle læsere af GSMarena.com stødt på modelbetegnelsen SM-N920F. På siten Bluetooth.org fremgår modelnavnet.

”F” er tidligere blevet anvendt i forbindelse med europæiske versioner af Samsung produkter. Eksempelvis Galaxy Note 4 og Galaxy S5. Dette ”F” kunne indikere en global variant, skriver GSMarena.com

En artikel i et koreansk medie har tilmeld skrevet 28. august 2015 som europæisk lanceringsdato.

Web-TV: Første kig på Galaxy S6 Edge+

Salget af Samsung Galaxy S6 Edge+ begynder i Norden den 4. september 2015, og det er nok ikke sandsynligt med en Note 5-salgsstart lige før denne dato.

På MereMobil.dk forventer vi Note 5 vil komme på hylderne, når S6 Edge+ salget er godt i gang. Det vil være når Samsung har styr på hvor mange eksemplarer at Asien og USA aftager. Så gættet er, at når de primære markeder er serviceret, så vil Samsung udvide områderne.

Samsung har fra officiel side ikke kommenteret på historien.

Så ens er Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+

Mere til historien

Galaxy Note 5 har et mindre batteri, set i forhold til Galaxy Note 4. Alligevel klarer den nyeste model sig ganske godt på batteritiden, viser en batteritest af Note 5.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer