Jeg har også ødelagt en telefon #sPenGate

60

Web-TV: S Pen ødelægger Note 5 hvis den sættes forkert i. Jeg har engang revet SIM-kortlæseren i stykker på en testtelefon.

En lille fejl kan koste dyrt

S Pen forkert i Note 5 Highonandroid
S Pen forkert i Note 5 (Foto: Highonandroid)

Samsung er kommet i medierne efter de første anmeldere er begyndt at modtage Samsung Galaxy Note 5 til test.

Uheldigvis er S Pen designet så den kan sættes i telefonen fra både top og bund af pennen. Problemet er, at når S Pen sættes baglæns i Note 5 så bider den sig fast, og kan ødelægge telefonen når den trækkes ud – eller i hvert fald den mekanisme der detekterer som S Pen er sat i eller taget ud. Reparation er for egen regning.

S Pen til Galaxy Note 5 kan ødelægge telefonen

Jeg har selv været ude for noget tilsvarende. Tilbage i 2010 skulle jeg til udlevering af Nokia N8, der var dengang var en stor nyhed. Få minutter efter jeg havde fået telefonen i hånden af Nokia rev jeg SIM-kort læseren i stykker. Desværre var der kun ganske så anmeldereksemplarer til rådighed, og jeg smadrede en ene på rekordtid.

Det var ikke åbenlyst hvordan SIM-kortet skulle sidde i læseren, og jeg brugte en MicroSIM adapter, og denne grev fat i de små forbindelsesben i porten, hvorefter jeg trak det hele i stykker.

Jeg fik en ny telefon, og i andet forsøg gik det bedre – nu øje overvåget af en Nokia-ansat.

I ovenstående web-TV indslag fortæller jeg mere om denne lille anekdote fra min tid som mobilanmelder.

Mere til historien

Samsung skriver i manualen til Note 5, at man ikke må sætte S Pen forkert i, men der er nok ikke mange der læser dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
60 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer