Jeg har også ødelagt en telefon #sPenGate

Web-TV: S Pen ødelægger Note 5 hvis den sættes forkert i. Jeg har engang revet SIM-kortlæseren i stykker på en testtelefon.

En lille fejl kan koste dyrt

S Pen forkert i Note 5 Highonandroid

S Pen forkert i Note 5 (Foto: Highonandroid)

Samsung er kommet i medierne efter de første anmeldere er begyndt at modtage Samsung Galaxy Note 5 til test.

Uheldigvis er S Pen designet så den kan sættes i telefonen fra både top og bund af pennen. Problemet er, at når S Pen sættes baglæns i Note 5 så bider den sig fast, og kan ødelægge telefonen når den trækkes ud – eller i hvert fald den mekanisme der detekterer som S Pen er sat i eller taget ud. Reparation er for egen regning.

S Pen til Galaxy Note 5 kan ødelægge telefonen

Jeg har selv været ude for noget tilsvarende. Tilbage i 2010 skulle jeg til udlevering af Nokia N8, der var dengang var en stor nyhed. Få minutter efter jeg havde fået telefonen i hånden af Nokia rev jeg SIM-kort læseren i stykker. Desværre var der kun ganske så anmeldereksemplarer til rådighed, og jeg smadrede en ene på rekordtid.

Det var ikke åbenlyst hvordan SIM-kortet skulle sidde i læseren, og jeg brugte en MicroSIM adapter, og denne grev fat i de små forbindelsesben i porten, hvorefter jeg trak det hele i stykker.

Jeg fik en ny telefon, og i andet forsøg gik det bedre – nu øje overvåget af en Nokia-ansat.

I ovenstående web-TV indslag fortæller jeg mere om denne lille anekdote fra min tid som mobilanmelder.

Mere til historien

Samsung skriver i manualen til Note 5, at man ikke må sætte S Pen forkert i, men der er nok ikke mange der læser dette.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.