S Pen til Galaxy Note 5 kan ødelægge telefonen

8

Pas på! En S Pen der indsættes omvendt i en Galaxy Note 5 kan lave uoprettelig skade på telefonen.

S Pen forkert i Note 5 (Kilde: Arstechnica_com)
S Pen forkert i Note 5 (Kilde: Arstechnica_com)

Købere af Samsung Galaxy Note 5 skal være yderst opmærksomme på, hvordan de sætter den medfølgende stylus S Pen ind i telefonen. Umiddelbart passer den i hullet begge veje, men indsættes den med bagenden først, kan der ske uoprettelig skade på Note 5.

Når en S Pen, der er indsat forkert, rammer mekanismen der fortæller om pennen er ude eller inde, sætter den sig ubehjælpeligt fast, og hvis den tvinges ud med værktøj eller vold, rives mekanikken i stykker, og Note 5 vil ikke længere vide om S Pen er inde eller ude af opbevaringshullet.

Det mest overraskende er nok hvor let S Pen er, at få ind i hullet.

Blandt andet Android Police har været udsat for dette på deres test-enhed. Ars Technica rapporterer samme problem, men de var heldige, at detekteringen af pennen begyndte at fungere igen, da pennen endnu engang blev indsat forkert.

Samsung opfordrer kunderne til at læse manualen til telefonen, hvor det specificeres hvordan S Pen skal sætte i og tages ud. Uheldigvis er det ikke mange mobilkøbere, der læser manualer. Beskrivelsen i manualen vidner om, at Samsung kender til problemstillingen, men i stedet for en designændring, har de forsøgt at skrive sig ud af det.

Inden i Galaxy Note 5 sidder en lille gribe-mekanisme, som går i stykker, når pennen trækkes ud, fordi den bagerste del af S Pen har en kant samt mellemrum mellem toppen og selve pennen.

Note 5 kommer måske alligevel til Europa

Video: S Pen problem på Note 5

Mere til historien

Samsungs svar om, at læse manualen virker næsten lige så komisk som da Apple havde antenneproblemer i iPhone 4 hvor de sagde, at kunden blot holdt telefonen forkert.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer