Samsung Galaxy Note 5 måske på vej til Europa

3

Rygte: Samsung lancerede deres nye Galaxy Note 5 i august, men ikke til det europæiske marked. Nu er den måske alligevel på vej.

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Skal man tro en kilde tæt på Samsung, så er Galaxy Note 5 måske på vej til Europa i starten af det nye år.

Til at starte med var meldingen ellers, at Samsung Galaxy Note 5 ikke ville komme på det europæiske marked. Derefter begyndte nogle skriverier om, at Galaxy Note 5 alligevel ville komme til Europa.

Nogle gode officielle forklaringer på beslutningen om, at Note 5 ikke kom til Europa meldte Samsung aldrig ud. Vi på MereMobil.dk tolkede dog, at forklaringen er, at de øvrige markeder har taget bedre imod Note-serien end vi i Europa.

Og de Note-fans der var ærgerlige over beslutningen kunne så få et produkt i Galaxy S6 Edge+, som var meget lig Note 5. Vi kiggede nærmere på de to produkter, hvor forskellene var små.

Så ens er Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+

– ”Jeg tænker Samsung, når markedet er mættet, og produktionen kan følge med, vil lancere Note 5 i Europa. Det kunne være i forbindelse med julen, eller måske i de sløve måneder i begyndelsen af 2016, men det er naturligvis ikke andet end spekulation,” sådan skrev vores redaktør John G. Pedersen tilbage i august på MereMobil.dk.

Det svarer meget godt til, hvad de seneste rygter altså nu går på – nemlig at Galaxy Note 5 kommer til Europa i starten af 2016.

Det er en kilde, tæt på Samsungs rumænske afdeling, der oplyser Note 5 kommer til det rumænske marked i januar 2016. Det skriver den rumænske website Gadget-talk.ro.

Om det også betyder, at Note 5 kommer til Danmark er dog fortsat uvist, men tit kommer så store modeller generelt i hele Europa når først et land får produktet.

Samsung har hverken be- eller afkræftet rygterne.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, hvis Samsung melder ud at den kommer på det danske marked.

Mere til historien

Netop nu florerer der også en masse rygter om den måske kommende Galaxy S7, der ventes at få en touchteknologi, som minder om det 3D Touch de to nye iPhone 6S-modeller har.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer