Samsung Galaxy S7 får måske ”3D Touch” – ClearForce

35

Huawei har Force Touch, Apple har 3D Touch og når Samsung er kommer med Galaxy S7 bliver det måske med lignende touch-teknologi – kaldet ClearForce.

Force Touch, eller 3D Touch, som Apple kalder den nye touch-teknologi der er i iPhone 6S og iPhone 6S kommer måske også i den næste topmodel fra Samsung, der ventes at få navnet Galaxy S7.

Men Samsung er ikke den første Android-producent til at få denne teknologi, da Huawei har Force Touch i deres Mate S – dog kun i den variant der findes på det asiatiske marked. Derfor er det også i vores markedsområde Apples 3D Touch, der har førertrøjen på med denne nye touch-teknologi.

Web-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone

Apple har fået stor ros for 3D Touch og i takt med flere og flere applikationer understøtter det, så ventes det også at brugerne vil nyde godt af denne funktion i mange af de ting de gør via deres iPhone.

Det kommer derfor heller ikke som et chok, hvis Samsung lancerer teknologien i deres næste topmodel. Skal man tro et rygte fra en kinesisk bruger, der også tidligere har afsløret ting om Galaxy S7, så kommer den næste topmodel altså med en lignende touch-teknologi – kaldet ClearForce-teknologien fra Synaptics. Det skriver PhoneArena.com.

Med ClearForce er det muligt, at få funktioner frem på et billede ved at presse fingeren ned på det, scrolle ned i oversigten af mails blot ved at holde fingeren nede – denne stopper når du fjerner fingeren fra skærmen igen.

Virker 3D Touch med skærmbeskyttelse?

Det er uvist om det ikke ville være klogt, at Android-producenterne benyttede samme ”touch-teknologi”, da det formentlig ville gøre det nemmere for udviklerne at understøtte i applikationer og lignende.

https://www.youtube.com/watch?v=g9lcaL-UqIk

Mere til historien

Det er i øvrigt også Synaptics, der står bag Force Touch teknologien, som Huawei har benyttet i deres Mate S.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
35 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer