Samsung Galaxy S7 får måske ”3D Touch” – ClearForce

Huawei har Force Touch, Apple har 3D Touch og når Samsung er kommer med Galaxy S7 bliver det måske med lignende touch-teknologi – kaldet ClearForce.

Force Touch, eller 3D Touch, som Apple kalder den nye touch-teknologi der er i iPhone 6S og iPhone 6S kommer måske også i den næste topmodel fra Samsung, der ventes at få navnet Galaxy S7.

Men Samsung er ikke den første Android-producent til at få denne teknologi, da Huawei har Force Touch i deres Mate S – dog kun i den variant der findes på det asiatiske marked. Derfor er det også i vores markedsområde Apples 3D Touch, der har førertrøjen på med denne nye touch-teknologi.

Web-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone

Apple har fået stor ros for 3D Touch og i takt med flere og flere applikationer understøtter det, så ventes det også at brugerne vil nyde godt af denne funktion i mange af de ting de gør via deres iPhone.

Det kommer derfor heller ikke som et chok, hvis Samsung lancerer teknologien i deres næste topmodel. Skal man tro et rygte fra en kinesisk bruger, der også tidligere har afsløret ting om Galaxy S7, så kommer den næste topmodel altså med en lignende touch-teknologi – kaldet ClearForce-teknologien fra Synaptics. Det skriver PhoneArena.com.

Med ClearForce er det muligt, at få funktioner frem på et billede ved at presse fingeren ned på det, scrolle ned i oversigten af mails blot ved at holde fingeren nede – denne stopper når du fjerner fingeren fra skærmen igen.

Virker 3D Touch med skærmbeskyttelse?

Det er uvist om det ikke ville være klogt, at Android-producenterne benyttede samme ”touch-teknologi”, da det formentlig ville gøre det nemmere for udviklerne at understøtte i applikationer og lignende.

https://www.youtube.com/watch?v=g9lcaL-UqIk

Mere til historien

Det er i øvrigt også Synaptics, der står bag Force Touch teknologien, som Huawei har benyttet i deres Mate S.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram